Autor Zpráva
omsoft
Profil *
zdravim,potreboval bych poradit ,jak na hack na IE 8.....zobrazuje se mi v google chrome,tak jak ma,ale na IE 8 je to posunute o nekolik px nahoru...(margin-top)...ukazka zdrojoveho css
#header_user {
float: right;
width: 354px;
margin-top:-12px;
text-align: left;
background-image:url("../img/odr.jpg");
background-position:left center;
background-repeat:no-repeat;
font-weight: normal;
padding-left:13px;

adresa www: http://levne-sperky.com/e-shop/ diky moc za radu
tayger
Profil *
omsoft:
mohu nabídnout tradiční hack pro IE a to =margin: =border, atd. Stačí umítit pod původní deklaraci, zbytek zařídí kaskáda.
omsoft
Profil *
tayger:
takze se jedna o pridani = pokud dobre chapu? ja to zatim vyresil podminenyma komentarema,ale lepsi,kdyby to bylo v jednom css..diky

Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou. Normální věta má začínat velkým písmenem, za čárkou se dělá mezera.
Chamurappi
Profil
Reaguji na taygera:
mohu nabídnout tradiční hack pro IE
… verze 7 a nižší.


Reaguji na omsofta:
potreboval bych poradit ,jak na hack na IE 8
Ne. Potřeboval bys ten web přepsat, protože na něm nevidím nic, co by (jakýkoliv) hack na jakýkoliv Explorer potřebovalo.
Nerozumím, proč v Exploreru podmíněně taháš šedesátikilový stylopis, nevím, co v něm měníš oproti stylopisu stahovanému všemi prohlížeči (včetně Exploreru), takže ti neporadím, co máš konkrétně změnit.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: