| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| worldmaster Profil * |
Dobrý večer,
chci se zepat na banalitu jako je float v mailu. Všude mi to funguje, ale až na hostingový poštovní účet u ACTIVE24. Samozřejmě, že float mám ukončený <br style="clear:both"> Četl jsem tu někde, že tenhle hosting má mizernou podporu na všechno. Mám se tím trápit nebo je to vážně jen chyba hostingu? Bylo to testováno na poštovních klientech: centrum.cz,seznam.cz,gmail.com,outloock,svethostingu a všude to makalo jak mělo jen na hostingu active24 nebere ukončení float. Děkuju všem za rady Moderátor Chamurappi: Titulek „html mail“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
|
||
| worldmaster Profil * |
#2 · Zasláno: 18. 7. 2010, 15:32:00
Poradí mi někdo?
|
||
| Davex Profil |
worldmaster:
Ono se moc dobře nedá radit s chybou, kterou nikdo nevidí. Dej prosím odkaz na nějakou ukázku zdrojového kódu e-mailu, zdrojový kód stránky poštovního účtu a obrázek jak to u Active24 vypadá. Třeba to půjde udělat jinak - co třeba obalit float blokem s CSS vlastností overflow: hidden?
Možná bys měl ještě požádat moderátora o přesun do kategorie CSS, kam se to hodí víc. Moderátor Chamurappi: Hotovo.
|
||
| worldmaster Profil * |
#4 · Zasláno: 18. 7. 2010, 15:47:18
Bohužel ktomu účtu němám oprávnění a tak to nemůžu ukázat, ale kod je 100% validní a float je ukončován <br style="clear:both"> Jak jsem napsal -> všechny poštovní účty v pořádku jen tenhle dělá problém.
|
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
0