Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
happy Profil |
#1 · Zasláno: 26. 7. 2010, 00:11:59
Ahoj
mám tabulku (border-collapse: collapse) ve které mám pod sebou dve buňky (td) do kazdé vložím jeden input type text a odstraním mu border. ve firefoxu, opere i ie8 se inputy v podstatě spojí (není mezi nimi mezera). v ie 6 a 7 mi mezi nimi odhadem 2px zustavají. čim to je? |
||
Davex Profil |
#2 · Zasláno: 26. 7. 2010, 00:20:53 · Upravil/a: Davex
Pro odstranění mezery mezi buňkami v Exploreru 6 použij atribut
<table cellspacing=0> . V tvém konkrétním případě může být problém někde jinde a hodil by se odkaz na živou ukázku.
|
||
happy Profil |
#3 · Zasláno: 26. 7. 2010, 07:48:45
ukazkový kod
//teď když jsem udělal ukázku už je ta mezera i v ie8 <html> <head> <style> * { padding:0; margin:0; } body { background-color:green; } table { border-collapse: collapse; } input { height: 50px; border: 0; } </style> </head> <body> <table> <tbody> <tr> <td><input type="text" name="url" class="text" value="http://"></td> </tr> <tr> <td><input type="text" name="name" class="text"></td> </tr> </tbody> </table> </body> </html> |
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 27. 7. 2010, 18:54:26
Tak to je něco na způsob Mezera pod obrázkem.
Mezera kolem <input> u by měla zmizet v IE7 a IE8 po nastavení vertikálního zarovnání.
input { vertical-align: top; } To ale nezabere v IE6, takže bude asi nutné ho rozplavat. input { float: left; } |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0