Autor Zpráva
stano
Profil *
mam jeden maly problem, ako by som v tejto ukazke posiciovania, dal peticku nie ako je tam ale pod vsetky stlpce http://www.jakpsatweb.cz/css/css-design-position.html
habendorf
Najdi si css vlastnost clear, zejména hodnotu both.
stano
Profil *
no mne to nejako nejde
Acci
habendorf
Yuhů to má udělané pomocí absolutního pozicování
stano
Profil *
no a ted babo rad, ako by sa to dalo aby som to mal tu petku pod vsetkym a aby chodila s vysko stranky
habendorf
Ups, no jo, já jen mrknul na obrázek a dál to nezkoumal.

stano: takhle se to ale většinou nedělá. Sloupce se dělají jako plovoucí (float) a pak přijde na řadu ten clear.
stano
Profil *
habendorf

no ale teraz je situacia tak, tak poradte co s tym?dikyhabendorf
Leo
"no ale teraz je situacia tak, tak poradte co s tym?"

Zahodit a udelat znovu, absolutni pozicovani je tak na rozbalovaci menu, nebo na nejake aplikace typu interaktivni mapa, ale ne na layout stranky. Leo
stano
Profil *
no dobre, a ked mam 3 stlpce tak ten stradny je obtekany s prava aj zlava, ako to potom zadam?
Leo
Clear both? Leo
stano
Profil *
no dobre mam to aj s tou petickou pod vsetkymi (3) stlpcami, ale teray je problem v tom ze len stredny stlpec sa pohybuje , ale ta peticka je teraz stale na jdnom mieste.Ja by som potreboval aby chodila s tym strednym stlpcom,no ked bude stred mensi ako kraje tak ostane pod tymi krajmi.Znie to hrozne no lepsie to vysvetlit neviem
habendorf
Znie to hrozne no lepsie to vysvetlit neviem
Tak to nevysvětluj, protože to se fakt nedá. Dej to někam na web a sem dej link, OK?
stano
Profil *
nemam kde to dat
habendorf
stano: Ale jo, máš. Prostě se někde zaregistruj. Třeba na wz nebo mujwebu.
stano
Profil *
dobre, poviem to inak potrebujem hlavicku siroku 100%,pod tym 3sltpce z ktorych len stredny bude menit velkost a nakoniec pod vsetkym petku ktora bude mat taktiez sirku 100%.Z casti to aj mam no je to na prd,vopred vsetkym dakujem
centi
stano
Niekde sa zaregistruj a hoď tie stránky na web. Takto nemá zmysel hádať čo máš na prd. Nikto z nás nie je veštec (ak je tu nejaký veštec, nech sa ozve :-)).
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0