Autor Zpráva
Leomato
http://leomato.ic.cz/projekty/cms/administration/ ->Prosím vás ako to mám prerobiť aby to fungovalo ako by malo vo všetkých prehliadačoch a nie len v Mozzile Firefox.
Keeehi
Leomato:
Pokud máte ve scriptu na sparacování něco jako if($_POST["odoslat"]=="Uloziť"){//ukládání Tak by vám to nemuselo fungovat protože máte rozhozené kódování.

Také nemáte vyplněn action. Většinou to funguje i bez něj, ale třeba zrovna v tomto případě to nefunguje.
Leomato
OMG když sem to dal do CSS tak se asi neptam na PHP ne?
Keeehi
Leomato:
Ono když nenapíšete jaká je ta chyba, co nefunguje, tak to je potom těžké. Ano, nepodíval jsem se na kategorii.
shaggy
Leomato:
OMG keď nevieš poriadne popísať problém, tak ti asi neodpovieme, nie?
Leomato
podival si sa na tu stranku v IE9 a potom v Mozzile Firefox aký rozdiel?! pritom v mozzile to ide ok
Petr ZZZ
Leomato:
Máš to rozbité.

Reaguji na ↓ Bubáka: Leomato, na kontrolu validity můžeš použít Chamurappiho validátor, který vypíše a vysvětlí chyby a poradí, jak je opravit. Validita sice sama o sobě ještě nezaručí totožné zobrazení napříč prohlížeči, ale dostaneš se o kousek dál.
Bubák
Máš v kódu hrubé chyby proti validitě, mohou být příčinou problémů.
Medvídek
Leomato:
IE9 je zatím podle mého názoru v BETA testu, takže může mít nakonec i jiný vykreslování, než má teď.
Taky nevim, proč, používáš externí styl (projekty/cms/styles/nigger/style.css), když pak všechno styluješ přímo v dokumentu.
Dále bych řekl, že je zbytečné používat tabulky na to, co tam máš navrhnutý.

Ale hrabat se mi v externim CSS a kontrolovat při tom interní se mi fakt nechce.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0