Autor Zpráva
Jearse
Profil *
Ahoj potrebuju spravne napozicovat 3 objekty podle obrazku( www.6230i.wz.cz -> zivotopis)


dekuju:)
panther
Profil
Jearse:
pozicovat nic nepotřebuješ, podívej se na float a clear.
Jearse
Profil *
jj dal sem domecku float: left a obalce float:right a v IE se mi to ukazalo bez problemu ale v Mozile se mi text nalepil nalevou stranu:( mam pouzit hacky?
Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, používej prosím háčky. A čárky.
Railbot
Profil
Jearse:
ale v Mozile se mi text nalepil nalevou stranu:(
Což je správně. Obtéká plovoucí prvek.

mam pouzit hacky?
No raději ne.

Jearse, nevím kde ten text nadpisu chceš, ale pokud uprostřed, tak nadpisu nedefinuj šířku a dej mu text-align:center. Pokud jej chceš jen od kraje odsadit, pak mu dej levý padding.
Jearse
Profil *
dal sem padding:left v mozile ok ale zase zlobi IE
panther
Profil
Jearse:
dal sem padding:left
„left“ není platná hodnota vlastnosti „padding“.
Jearse
Profil *
takze nemuzu dat padding-left: Xpx? tak co teda?
panther
Profil
Jearse:
„padding-left“ ano, „padding: left“ nikoliv. Osobně bych místo paddingu volil levý margin, ve výsledku to bude v tomto případě stejné.
Jearse
Profil *
jj dal sem margin-left ale v mozile od IE se mi to lisi asi o 15 px….neni to moc ale na pohled to de znat


tak spis o 50px


takze jedine hack vid?


udelal sem to hackem a pohoda ale zase me zlobi text vedle fotky mozila v poho www.6230i.wz.cz a v IE to jede naprd

Moderátor Chamurappi: Tady není chat. Další podobné návaly rychle po sobě jdoucích příspěvků povedou k zamčení.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: