Autor Zpráva
szucs
Profil
Zdravim,
mam
<BODY>
<html>
<head>
<style type="text/css">
div#footer { padding: 5.25em;
text-align: center; font-style: italic; color: #969;
border-top: 10.5px solid ; border-bottom: 10.5px solid; border-right: 10.5px solid; border-color: red green;}
</style>
</head>
<body>

<div id="footer">
Copyright 2002
</div>

</body>

Rohy su zaujimavo zalomene, to som nasiel. Zaujimalo by ma, preco je to tak.
Keby som chcel ohraicit div napriklad hrubkou 10 px, ale nechcel by som aby tie rohy boli tak zoseknute, tak ako na to?

Vlado
Honza Hučín
Profil
Pokud nechceš mít splývavé rohy, můžeš do sebe vnořit dva divy - jednomu dát border-top a border-bottom, druhému border-right a border-left.
habendorf
Profil
Co tam dělá to první <body> ?
Peta
Profil *
Nechapu tvuj dotaz. Priloz link s obrazkem, jak by to podle tebe melo vypadat.

Jinak da se definovat border: 10px solid #DDEEFF; a ono ti to vykresli ramecek jedne barvy. Nevidim duvod proc to rozepisovat do 4.
Ahaaa tam neni levy. tak potom bych to dal jako
border: 10px solid #DDEEFF; border-left: none;

Mozna mas problem, ze se ramecek barvi zesikma na tlacitko. S tim se asi moc delat neda, leda dat asi vic divu do sebe s rameckem nebo pouzit obrazek na pozadi.
Yuhů
Profil
já spíše myslím, že se původní tazatel ptal na to, proč se barvy v rozích vykreslují takhle šikmo.

Odpověď je ta, že to prohlížeče prostě tak dělají. Nemají žádnou specifikací předepsané, jak to mají dělat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.