Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
majak108 Profil |
#1 · Zasláno: 29. 11. 2010, 15:00:22
Ahoj,
mám problém s vlastnosti z.index v IE. Prosím o radu. Už jsem vyzkoušel snad všechny rady, co jsem zde našel a nic nefunguje. Potřebuju zobrazit šipky pro posun obrázků. Všude krom IE to funguje? Máte někdo nějakou radu v rukávu? http://www.simplicityandspace.cz/flexicat/product-FSB056111.php Kuba |
||
Kalby Profil |
Podle me Z-index pouzivas i tam kde neni vubec treba, zrusil bych ho u vpane i u toho seznamu a ty tlacitka bych nastyloval pomoci absolutniho pozicovani a dal je az pod ten seznam, popr. nastavil z-index jim
Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
|
||
majak108 Profil |
#3 · Zasláno: 29. 11. 2010, 15:25:32
Kalby:
„Podle me Z-index pouzivas i tam kde neni vubec treba“ No to je výsledek zkoušení, zda to nevyřeší problém. Nemyslím si, že by přemíra z-indexu vadila. „tlacitka bych nastyloval pomoci absolutniho pozicovani a dal je az pod ten seznam, popr. nastavil z-index jim“ To nepomáhá. Myslím, že je tam problém, že používám position:absolute v kombinaci se z-indexem. BTW: z-index u prvku .item, ul nastavuje script js/jcarousellite.js, který realizuje posun. Kuba |
||
Kalby Profil |
#4 · Zasláno: 29. 11. 2010, 15:38:59 · Upravil/a: Kalby
Já se mu snažím ve většině případů vyhnout, uý jenom proto, že si ho IE interpretuje jak chce. Zkusil bych jeste buttony nastylovat jako position:relative , dát jim float left a right, a zvýšit z-index klidne na 1000, nebo je zkusit obalit do divů.
BTW, podivej se na ty stránky v IE6, je to nepoužitelný |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0