Autor Zpráva
BRNAK1981
Profil
Ahoj, potrebuju pomoct ,nevim jak rict aby pozadi pod textem v divu bylo vybarvene, diky moc.


</head>
<body>

<div style="position: absolute; width: 100%; top: 0px; left: 0px"><div style ="position: fixed; left: 30%; top: 25"><font face="ARIAL" size="7" color="BLACK">MOJE STRÁNKY</font></div></div>

</body>
</html>
David1256
Profil
Né color, ale
background-color
.
BRNAK1981
Profil
David1256:
Barva pisma mi funguje, myslim barva ramecku za nim ktery jsem divem vytvoril, nevim kam to do zapisu zasadit a jak se to oddeluje, jesem uplny zacatecnik, sory
BRNAK1981
Profil
BRNAK1981, BRNAK1981:

</head>

<body>


<div style="position: absolute; width: 100%; top: 0px; left: 0px" background-color:green ><div style ="position: fixed; left: 30%; top: 25"><font face="ARIAL" size="7" color="BLACK">AKTIVNÍ STÁŘÍ</font></div></div>


</body>

</html>
David1256
Profil
Vždyť jo,
background-color:green;

zbarví pozadí rámečku.
Zařadíš to asi takto
</head> 

<body> 


<div style="position: absolute; width: 100%; top: 0px; left: 0px; background-color:green;" ><div style ="position: fixed; left: 30%; top: 25"><font face="ARIAL" size="7" color="BLACK">AKTIVNÍ STÁŘÍ</font></div></div> 


</body> 

</html>

Nejspíš ti to nešlo kvůli zapomenutému středníku před poslední vlastností divu, tedy před background-color:green. Navíc už jsi to měl mimo uvozovky
BRNAK1981
Profil
Ani prd velebnosti , porad je to bile :-(. Zkousel jsi v nejakem konkretnim prohlizeci?
Darker
Profil
Takhle to jde:
http://jmareda.sweb.cz/javaskousecka.php?kod=POKUS001
<div style="position: absolute; width: 100%; top: 0px; left: 0px;" >
<div style ="position: fixed; left: 30%; top: 25 ;background-color:green;">
<font face="ARIAL" size="7" color="BLACK">AKTIVNÍ STÁŘÍ</font>
</div>
</div> 
David1256
Profil
Musíš dát to background-color:green až do toho druhého divu.
BRNAK1981
Profil
Hrozne moc dekuju za snahu, ale chtel jsem aby ten zeleny pruh byl po cele sirce stranky, proto 100% aby se pripusoboval rozliseni, a byl uplne od zhora. Zkousim to nejak prehazovat ale kdyz chci definovat barvu v divu o danych rozmerech tak me posle k sipku
David1256
Profil
Jenže pozadi divu se vykresluje až po obsahu a ty v tom prvnim divu nemáš nic. Leda bys musel nastavit kromě šířky eště výšku divu, pak se ti pozadí vykreslí, jak má.
David1256
Profil
A nechtěl jsi to nějak takhle udělat spíš? Odkaz Ale i tak je to né zrovna košér ty procenta, zkus si přečíst něco o vycentrování stránky.
BRNAK1981
Profil
Dekuju jsi buh!! Fakt diky moc, prave jsi me osvobodil od dalsi probdele noci :-). Mam dotaz jak to tady funguje , vsichni si radi navzajem?Citim se byt trosku zavazan.
David1256
Profil
Bůh jo? :-D To snad né. Neciť se vůbec zavázán, každý tu radí z dobrého srdce. Ano, radí si tu lidé navzájem, avšak největší radiči jsou moderátoři viz zde http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=stats

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: