Autor Zpráva
holi
Profil
Zdravím,
CSS a html už pár let dělám a nyní si vytvářím stránky s php. Mám script který pojíždí složku a každý obrázek mi potom vykreslí ve fotogalerii s použitím lightboxu. A já dneska asi nemám den, ale nemůžu udělat tuto uplně trivialní věc. Mám celkem 3 verze obrázku (thumb->náhled, large-> zobrazení v lightboxu, full-> plné rozlíšení) v galerii mám thum s odkazem na zobrazení large v lightboxu a pod tím thumbem je odkaz na full obrázek. celé to mám v divu aby to mělo takové pěkné pozadí. a trochu to vypadalo. Jenže jak si můžete všimnou tak na http://tomasholan.eu/ se mi obrázky dávají pod sebe a já je chci vedle sebe. Tabulkou to řešit nechci přotože cele to generuje php script a ten by nehledel na konec řádku.
margin
Profil *
Použij na DIVy třídy "galerie" float a případně přidej margin.
holi
Profil
float sice funguje ale pozadí co za těmi divy v podstatě pozadí stránky se zmenší pro uplné vysvětlení to nafloatuju sledujte adresu uvedenou v první příspěvku.


Vidíte co udělalo pozadí ?
Railbot
Profil
Nevidíme. Na co se máme dívat?
holi
Profil
Zapoměl jsem napsat, už jsem to vyřešil. Bylo to tím, že jsem sice obrázky nafloatoval, ale pozadí ne, tím pádem to dělalo to, co to dělalo, teď už je to v pořádku.
Railbot
Profil
holi:
Floatovat jej nemusíš, můžeš mu dát overflow:hidden a obtékání se ukončí.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: