Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
moom Profil |
#1 · Zasláno: 16. 1. 2011, 21:57:57
Dobrý večer, prosím o radu. Jsem z toho už nějak mimo...
Mám vytvořené dvě menu na procházení webu dopředu a dozadu. Jedno nahoře stránky, druhé dole nad patičkou stránky. Řeším to pomocí UL LI seznamu, kde UL seznam zarovnávám doleva nebo doprava, podle toho jestli je v rámci DIVu vpravo, nebo vlevo. Pokud je UL vpravo, jeho položky Li zarovnám vlevo, aby se řadily za sebou. Bohužel nemůžu mít pevnou velikost, protože bych potřeboval aby to fungovalo při různě dlouhých textech. Mezi dvěma LI je jedna, která obsahuje jenom znak | jako oddělovač NEXT | PREV. V prohlížečích Opera, Safari a Firefox se mně to zobrazuje správně, ale Dreamweaver, kde píši kód se mně to zobrazuje špatně. Viz tato ukázka. A teď netuším jestli mám někde chybu, nebo špatně řeším zarovnání UL seznamu. Nemáte prosím radu jak jinak zarovnat dvě položky menu v rámci DIV prvku na jeho pravou část. Nebo to mám správně a je někde chyba jinde... Prosím, prosím, prosím |
||
moom Profil |
#2 · Zasláno: 16. 1. 2011, 22:10:13
Ještě doplnění. Pokud zadám LI prvku pevnou šířku, tak to
dreamweaver začne zobrazovat správně, ale pak netuším jak udělat LI bloky v jednom řádku, aby měly délku podle délky textu... a zarovnávali se DOPRAVA. Prosím, prosím, prosím |
||
moom Profil |
#3 · Zasláno: 16. 1. 2011, 23:02:39
Ještě jedno doplnění :) Když není řádek dvojslovný, tak to dreamweaver
zobrazuje dobře. Pokud má více slov, hned se rozpadne layout. Ukázka obrázku zde. Url ukázka zde Tak nevím jestli to mám řešit... Kurňa a tady nikdo nic... Uf... |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0