Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tumlik Profil |
Dobrý den
Potřeboval bych napozicovat v CSS vyhledávací formulář, který překrývá obrázek, který jsem si vytvořil aby designově ladil z ostatními přostředím na stránce. Do CSS oddíl headr jsem umístil toto: #searchform { background:url('images/searchbox.png') transparent no-repeat; width:256px; height:49px; position:relative; } #searchform FIELDSET { border:0px solid black; } #searchinput, #searchsubmit { color:white; border:0px solid white; background-color:transparent; padding:0px; margin:0px; position:absolute; } #searchinput { width:152px; top:120px; left:700px; } #searchsubmit { top:118px; left:875px; width:68px; } #searchinput, #searchsubmit { border:1px solid white; } poslední řádek kde je vlastně ten rámeček přijde po tom napozicování odstranit takže tam bude jen "hledaný výraz a dále hledat" Nejsem schopen dostat to pozadí které je momentálně v levém horním rohu jakoby pod ten formulář, pokud search input a searchsubmit napozicuji pomocí left a top do toho levého rohu kde se to pozadí momentálně nachází tak je vše OK problém ale je, že já bych to chtěl v pravém spodním rohu. Otázka zní jak na to? je to na těchto mých stránkách http://www.tumlikovo.cz/ díky moc, věřím, že někdo pomůže Moderátor Davex: Vkládej prosím kódy mezi značky [>pre] a [>/pre] (stačí kliknout na ).
|
||
tumlik Profil |
#2 · Zasláno: 30. 1. 2011, 22:13:46
Takže se mi to podařilo uděat po několika pokusech ,,, to první za relative dát top a left a nesměl jsem pozicovat zvlášť searchinput a searchsubmit.
Bohužel větší problém, je ten, že mi to nevyhledává. Web jede na wordpress a je tam v šabloně jen formulář který jde vkládat jen do widget. Proto jsem musel vložit tento jednoduchý formulář přímo do headr.php <form id="searchform" action="search.php" method="post"> <fieldset> <label for="searchinput"> <input id="searchinput" name="search" value="Hledaný výraz..." onfocus="this.value=(this.value=='Hledaný výraz...')? '' : this.value ;" type="text"> </label> <label for="searchsubmit"> <input id="searchsubmit" name="submit" value="Hledat" type="submit"> </label> </fieldset> </form> aby se mi to zobrazovalo, bohužel nevím jak zajistit aby mi to vyvolalo search.php a hledalo to na mém webu. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0