Autor Zpráva
Trepifajkslak
Profil *
Mám problém s css3, je už tu pár let, ale doteď ho třeba IE nebo opera nepodporují? Díky css3 konkrétně
-moz-border-radius-topleft: 10px ;  -webkit-border-top-left-radius: 15px
mám funkčně zaoblené rohy v Firefoxu a Chromu, o IE se nestarám, to není prohlížeč, ale štve mě že to nejde na opeře… A ještě jedna zajímavost -moz-border-radius-topleft přeluští jen Firefoch, Chrome přelouská to druhé -webkit-border-top-left-radius

Moderátor Chamurappi: Titulek „Podpora css3“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
Enyeus
Mám takový dojem že pro všechny nové prohlížeče IE9, Opera 11, Firefox 4 a Chrome stačí jen
border-radius: 15px
Trepifajkslak
Profil *
Tak takhle jsem to měl, jenže potřebuji zakulatit jen některé rohy a ne všechny?
Railbot
Šikovný web pro tento účel je http://border-radius.com/
Trejpa
Trepifajkslak:
Tak takhle jsem to měl, jenže potřebuji zakulatit jen některé rohy a ne všechny?
A je nějaký problém zadat tam čtyři hodnoty?
Chamurappi
Reaguji na Trepifajkslaka:
Mám problém s css3, je už tu pár let
Není. Stále je to pouze kupa pracovních návrhů (mnohdy vzájemně si protiřečících), které se občas mění. Jen se o něm víc mluví a prohlížeče podporují pár drobností z návrhů, které nejsou nijak zvlášť zásadní a mohly by být klidně v CSS 2.1. Jinak je podpora celého CSS 3 konstantně slabá ve všech prohlížečích.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0