Autor Zpráva
rudla
Profil
Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jak vyrobit něco, co automaticky nastyluje prvek ve fóru, který je obsažen například v [ b] [ /b] jako tady v diskusi.

EDIT: Nevím, jestli to sem patří, ale o stylování to je.
Díky.
jenikkozak
Profil
Nastyluje se to tak, že před přidáním do databáze se hranaté závorky nahradí ostrými. Mockrát se to na diskusi řešilo, zkus hledat.
rudla
Profil
jenikkozak:
Sice jsem si něco našel, soubor na odesílání dat do databáze mám, ale kam v něm to mám napsat?

mám kód:
    $text=ereg_replace("{b}([^{}]*){/}","<b>\\1</b>",$text);

kam ale s ním? Nevím si rady. :(

EDIT: prozatím mi pokusy nevycházejí, nedaří se to
rudla
Profil
jenikkozak:
zkus hledat
Ani nevím, jak se to jmenuje nebo jak se témata jmenují, takže jak? Nic pořádného jsem dopsud nenašel.
rudla
Profil
Pod UBB code mi to vyhledá pouze informace typu [ b]Bold text[ /b].
Matthew113
Profil
rudla:
ereg_replace se již nepoužívá, nahradil ho jeho mladší kolega preg_replace

$obsah=preg_replace('@\[b\](.*?)\[/b\]@i','<strong>$1</strong>',$obsah);


Hledej příště pod "regulární výrazy"
rudla
Profil
Matthew113:
Musí tam být přímo
$1
?
rudla
Profil
rudla:
Je to hezké, ale ještě jsem nepochopil, kam se to má nasadit, předpokládám, že do souboru, ve kterém je otevřené téma, že? V mém případě t.php

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: