Autor Zpráva
crater
Profil
Jak udělat 3 boxy vedle sebe, tak aby to fungovalo i v Mozille Firefox ???
Martin Kuželka
Profil
Pomocí vlastnosti float.
crater
Profil
To vím, jen se mi to špatně zobrazí jen v Mozille.
Martin Kuželka
Profil
A jak špatně?
crater
Profil
mám to pod semou a posunuté :-(
celý web teď rozebírám a testuju kde je chyba ...
chyba bude asi v nadřazeném divu neo tak nějak ... počky řeším
Martin Kuželka
Profil
Víš, co je chybný box model (viz. Módy prohlížečů)? Nemůže to být tím?
crater
Profil
na levo:
float: left;

na pravo:
float: right;

střed mám udelaný až pod divem nalevo a pod divem napravo
jak jinak střed ???
crater
Profil
Víš, co je chybný box model (viz. Módy prohlížečů)? Nemůže to být tím?
s tím sem už počítal
Webspy
Profil
zrovna všera jsem s tím blbnul, protože mi to potom ve firefoxu nezobrazovalo obrázkové pozadí
nějak jsem to vyřešil ... uf :-)
crater
Profil
zlaté tabulky a jejich <tr> :o)
Webspy
Profil
e-e, až stříbné tabulky.

tak ty taky nesnáším...
crater
Profil
heh, už sem to vyřešil, chyba byla ve větším rozměru prostředního divu o 1px :-D , ale celý sem mi to trvalo najít :-D ....taková blbost....
Webspy
Profil
čím ? inlinem ? jestli jo, tak se na to koukni třeba v Mozzile nebo Firefoxu :-) a zbledneš :-))))
Polaroid
Profil
řešení je extrémně jednoduché:

div má display normálí, to jest block, takže mu můžeme v pohodě nastavit výšku i šířku,
no a nastaví se mu float: left, takže místo toho, aby byly ty divy pod sebou, tak jsou vedle sebe, jako s display: inline;
Peta
Profil *
www.volny.cz/peter.mlich/www.htm
Ukazka 1-5

Jinak se to dela
[div style="display: inline-block;"]
[div style="float: left; width: 100px;"][/div]
[div style="clear: both; font-size: 1px;"].[/div]
[/div]
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.