Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Ťunťa Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 4. 2011, 16:54:28
Dobrý den,
na stránkách které právě kóduji mám problém s mozilím transitionem. Konkrétně v menu jsou žlutá tlačítka která se po najetí roztáhnou a po 'odjetí' zase vrátí do původního stavu. Nicméně ve firefoxu jsou tlačítka zezačátku nahoře a až po najetí sklouznou dolů a už vše funguje jak má. Netuší někdo jak to napravit? Předem díky za ohlasy. |
||
joe Profil |
#2 · Zasláno: 13. 4. 2011, 17:36:41 · Upravil/a: joe
Zkus to k těm přechodům
-moz-transition-property Jinak pro ostatní prohlížeče to je bez prefixu -moz- EDIT: vlastně ne, ty to chceš mít animovaný i když z toho odjedeš. A bez toho se to zobrazuje normálně? |
||
Ťunťa Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 4. 2011, 07:38:11
Jj, bez toho to jde normálně.
|
||
joe Profil |
#4 · Zasláno: 15. 4. 2011, 11:44:57 · Upravil/a: joe
Tohle se špatně upravuje, resp. bych si to musel stáhnout a zkoušet :) když to nejde upravit jednoduše pomocí Firebugu.
Děje se mi to jen po 2 a dalším načtení stránky, při tom prvním to je tak, jak má být. Zkusil bych to spíš předělat tak, abys neměnil pomocí transition padding, margin a height. Ale abys měnil jen top. Takže by se tlačítka ve skutečnosti zastrkávaly za obsahový bílý blok a při té animaci by text neposkakoval. Tady bude asi chyba ve FF. |
||
Časová prodleva: 6 měsíců
|
|||
WEBNICZ Profil |
#5 · Zasláno: 15. 10. 2011, 10:51:20
Tady mám menší článek s vysvětlením co a jak udělat pro CSS transition - kdyby cokoliv, ptej se ;)
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0