Autor Zpráva
slim12
Profil
Dobry den uz skoro 2 hodiny resim jeden problem..Formular mi vsude funguje jak ma ale firefox proste nechce zobrazovat spravne textarea viz screen z Chrome a Firefox...

Chrome...Vsechno jak ma dokonce IE taky s tim nema problem a zobrazuje vse spravne


Firefox 3.6


Firefox 4


poradte mi prosim co s tim.Diky moc

CSS
.new-voting-form{
	margin: 20px auto 0 auto;
}

label { 
   float: left;
   width: 160px; 
   line-height: 30px;
   margin-right: 30px;
   text-align: right; 
   font-weight: bold; 
}

.row{
	float: left;
	margin-bottom: 10px;
	font-weight: bold;
}


HTML
<form action="#" method="post" class="new-voting-form" >
                                        
                <div class="row"><label for="voting-title" class="label">Název:</label> <input type="text" name="voting-title" class="field" /></div>

	                                                                    
                            <div class="row"><label for="voting-category"class="label" >Kategorie:</label>
                            <select name="voting-category" class="field" >
                              <option value="jb">jablko</option>
                               <option value="hs" selected="selected">hruška</option>
                                   </select>
                                          </div>
                                             
                                   <div class="row"><label for="voting-description" class="label">Popis:</label>

                                   
                                     <textarea name="promenna" cols="40" rows="7" class="textarea" class="field large-field" ></textarea></div>
                                                                
                 <div class="row"><label for="option-a" class="label">Moznost A:</label> <input type="text" name="option-a" class="field" /></div>
                     <div class="row"> <label for="option-a-image" class="label">Obrazek moznosti A:</label><input type="file" name="option-a-image" class="field" /></div>
                            <div class="row"><label for="option-B"class="label" >Moznost B:</label> <input type="text" name="option-B" class="field" /></div>
      <div class="row"><label for="option-b-image" class="label">Obrazek moznosti B:</label><input type="file" name="option-b-image" class="field" /></div>

                                          </form>
l564
Profil
slim12:
Nelinkuj obrázky z Ulož.to
soucekgns
Profil
slim12:
1. ten screenshot je moc malý
2. mohl by jsi ty obrázky umístit někam jinam a ne na uložto?
Díky
slim12
Profil
l564, soucekgns:
Hotovo dal jsem to na skusebni stranku
soucekgns
Profil
slim12:
Ještě by se hodil odkaz na živou ukázku, zřejmě to chce zkontrolovat v prohlížeči
slim12
Profil
No na webu to nemám myslel jsem že stačí obrázky a zdrojový kód.
soucekgns
Profil
slim12:
To nestačí, protože samotné formátování jak ho zde máš napsané se neshoduje se screenshoty! Tj. v chromu se mi to zobrazuje špatně...
A mimochodem co ti v tom brání?! Chceš přece pomoc, ne?
slim12
Profil
soucekgns:
Tady to mas zkouska35.g6.cz
soucekgns
Profil
slim12:
Tam žádný formulář není
slim12
Profil
Musí tam byt jsem to tam nahrál a všechno se zobrazuje
slim12
Profil
Takže nikdo nic? To asi u toho budu další 2 hodiny lámat hlavu :(
joe
Profil
Tabulce s třídou jqTransformTextarea dej float: left;

Spíš by mě víc štvalo, že text není vystředěný vertikálně v jednotlivých inputech, navíc sis vybral celkem špatně ten jqtransform, ty prvky to zanořuje nějak zbytečně moc a textarea dokonce do tabulky, hnus.

Napsal jsem lepší knihovnu PrettyForm.
slim12
Profil
joe:
Klidně budu používat i ten Prettyform ale hlavně aby inputy mely kulaté okraje a select vypadal jinak než standardni.A hlavně aby to vypadalo ve všech prohlížečích stejně, nevím podívám se na tu tvoji knihovnu a kdyz to bude fungovat tak ji tam dam misto JQtransform
joe
Profil
slim12:
Používej co chceš, dnes není důvod dělat rohy jinak, než pomocí border-radius přes CSS.
slim12
Profil
joe:
No jo ale border-radius nefunguje ve všech prohlížečích.
joe
Profil
slim12:
Neumí, zakulacené rohy (navíc s tak malým poloměrem jako je na obrázku nahoře) vnímám jako bonus, který dneska už většina prohlížečů bez problémů zvládne.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0