Autor Zpráva
Pavel Vodnář
Profil *
ahojky mám takový problémek:

tento kód:
<?php>
echo "<div style='background-image: url(../images/vzkaz1.png); width:500px; height:3px; background-repeat: no-repeat;'></div>";
echo "<div style='background-image: url(../images/vzkaz2.png); width:500px;background-repeat: repeat-y; padding:5px; '>$vzkaz</div>";
echo "<div style='background-image: url(../images/vzkaz3.png); width:500px; height:3px;background-repeat: no-repeat;'></div>";
<?php>


v mozile běží správně, ale v IE mi dělá mezeru v řádku mezi prvním a druhým echo proč?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Pavla Vodnáře:
Nechápu, proč sem dáváš PHP kód.

v IE mi dělá mezeru v řádku mezi prvním a druhým echo
Prohlížeče PHP kód nevidí. To nevíš? Rozhodující je výsledné HTML.

Kdybys tento dotaz nazval skutečným popisem problému, našel bys několik vláken s odpovědí.
ra100
Profil *
Skús pridať do css -
* {
margin: 0;
padding:0;
}
panther
Profil
ra100:
nedoporučuji, zejména kvůli formulářům.

Pro div je nulový margin a padding navíc defaultní hodnotou, kterou netřeba znovu nastavovat.
Bubák
Profil
Protože první a třetí DIV máš v IE vyšší, než si myslíš.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: