Autor Zpráva
M1chy
Profil *
Zdravím vás ;) , mám problém s výpisem textem, když vypíšu text pomocí echo "<p id='neco'>$promenna</p>" a v CSS dám že .neco {padding-left: 200px;} a za tímto chci další text a udělam to stejně, jenom že dám padding-left 250px tak ten text se sice odsazí ale je na dalším řádku, ani nepomůže padding-top. Nevíte jak to udělat? díky ;)
shaggy
Profil
1. je úplne jedno, ako to vypisuješ. PHP nesúvisí s výsledným html kódom.
2. ak máš v kóde id='neco' a v css zapíšeš .neco {...}, tak som si viac než istý, že to nebude fungovať.
3. daj odkaz na živú ukážku, nechápem v čom je problém. Je to odstavec (paragraph), je logické, že to bude na ďalšom riadku.
M1chy
Profil *
ten padding-left funguje dobře. Dal bych ukázku, ale programuji na apache a na ic.cz jsem to sice dal, ale pořád mi to ukazuje že tam žádný index.html není. Chci mít na jednom řádku tři texty mezi kterými budou mezery a dělám mezeru pomocí paddingu to se sice udělá, ale ten další text je na dalším řádku.. ale já chci aby byli ty tři texty na stejném řádku a odsazené od sebe.. tak se ptám jak by to šlo jinak ;) .. a pomocí &nbsp se mi to zrovna nechce dělat, protože bych jich tam bylo hodně. P.S. právě se učím PHP ve škole a měl jsem tak max 3x 2 hodinovky ;D
jenikkozak
Profil
M1chy:
Tvůj problém s PHP vůbec nesouvisí.
Pomocí nezalomitelných mezer to nedělej, kromě toho, že by jich tam muselo být hodně, by se ti ve škole smáli. :-)
Chceš-li mít prvky vedle sebe, nastav jim css vlastnost float.
shaggy
Profil
Skús použiť float.

M1chy:
P.S. právě se učím PHP ve škole a měl jsem tak max 3x 2 hodinovk
Gratulujem. Ale s tvojim problém to nesúvisí, to chce trochu preštudovať základy html a css.
M1chy
Profil *
Moc díky, už to jde :).. jsem myslel že je to problém v PHP.. no co už, na ten [b]float[/b jsem úplně zapomněl.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0