Autor Zpráva
Jakub22
Profil *
Dobrý den,
muhu se zeptat, proč mi tohle nefunguje?
tlacitko_registrace  {
	background-image: url(../images/normal_tlacitko.png);
	border: 1px solid #000033;
	height: 22px;
	width: 115px;
	font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
	font-size: 12px;
	color: white;
	font-weight: bold;
	background-position: center;
	padding: 0px;
}

.tlacitko_registrace:hover {
	background-image: url(../images/ukaz_tlacitko.png);
	border: 1px solid #000033;
	height: 22px;
	width: 115px;
	font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
	font-size: 12px;
	color: red;
	font-weight: bold;
	background-position: center;
	padding: 0px;
}

Děkuji
matesek
Profil
Kdyby jsi zveřejnil, co ti konkrétně nefunguje, tak by to určitě urychlilo řešení tvého problému.
Bubák
Profil
Protože nemáš HTML.
Jakub22
Profil *
matesek:
Když ukážu na tlačítko, nezmění se.
Bubák:
Nerozumím...
Petr Wudi
Profil
Je to tlačítko tlačítko nebo odkaz? Jestli to není odkaz, nebude to fungovat v IE6. Pokud je, zkus:
a.tlacitko_registrace:hover
Jakub22
Profil *
Petr Wudi:
Odkaz to není. Je to submitové tlačítko a mám IE6.
Petr Wudi
Profil
V IE6 nefunguje hover na nic jiného než na odkazy. Jinak, jak jsem později zjistil, ten můj kód je docela blbost.
Normální hover tady fungovat nebude. Takže pro IE6 přidej JavaScript (onmouseover a onmouseout) nebo to nech, jak to je.
pcmanik
Profil
Jakub22:
A chyba je aj v tom ze tag tlacitko_registrace v html neexistuje.... Resp. musis pouzit triedu alebo id.
panther
Profil
Petr Wudi:
html element je v CSS selektoru zbytečný, jen jsi zduplikoval stávající zápis tazatele.

Normální hover tady fungovat nebude.
b ostatních prohlížečích hover bude fungovat na všem.

Jakub22:
:hover odesílacího tlačítka půjde v šestce oželet (standardně stejně nebývá nastaven žádný), v tomto případě bych to neřešil.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0