| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| devil669 Profil |
#1 · Zasláno: 9. 7. 2011, 09:51:49
dobry den
chcel by som na stranke spojit vecsi pocet <div ..... mam ich okolo 22 a kazdy je presne definovany v css , kde ma svoju polohu a velkost ... chcem sa opytat ci nieje mozne v css nejake zlucenie aby som mal napr.... iba jeden .background { a tie moje .pc00; .pc01; atd } ktory potom v xhtml dam uz len ako <div class (alebo id) ="background"></div> napriklad cca ale je tam este jedna vec a to ze napr z tych vsetkych sa budu menit dva neustale obsahovo DAKUJEM |
||
| Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 9. 7. 2011, 11:04:48
Jde to, dělá se to trochu jinak a napadají mě tři možnosti, jak to udělat, vhodné pro tvůj případ:
- zaměřit kontextem, pokud zatím neexistuje vhodný kontext, přidat obalovací DIV - hromadná deklarace - vícenásobné třídy Je možné, že někoho napadne něco dalšího. „je tam este jedna vec a to ze napr z tych vsetkych sa budu menit dva neustale obsahovo“ Obsahově se mění všechny aniž bys to ovlivnil, stačí,, když uživatel změní písmo (třeba proto, že na jiném OS nemá windowsácké písma, nebo změní velikost písma. Ale s tím není problém, pokud se nepoužívá pozicování. Více třebas nedávno Problém,nejspíš s absolutním umístěním... Víc ti těžko kdo poradí bez odkazu a živou ukázku, nebo aspoň obrázek toho, čeho chceš docílit. |
||
| devil669 Profil |
#3 · Zasláno: 9. 7. 2011, 11:11:48
takze odkaz http://futureinvestments.eu/jablko/
kedze stranka je prevazne robena pomocou img chcel som aby vsetko nepotrebne co nebudem pouzivat alebo menit ostavalo a menilo sa mi len v mojom pripade obrazovky .... kedze toto neviem docielit aby sa mi obnovovalo len v obrazovkach chcel som si zredukovat kod natolko aby mi tam ostalo len hlavny <div nieco > a uz len moje 2 - 3 polozky ktore chcem a budem stale menit .... viac odkaz a problematzka je v indexe |
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0