Autor Zpráva
Noplayer
Profil *
Moderátor Davex: Vytrženo z tématu externí CSS nefunguje.

Dobrý den,

mám jeden problém ohledně SEO nevím jak dát css styly do externí souboru, ale soubor mám a styly v něm
ukončený css.css a ve zdrojovém kódu mám mezi <head> a </head> <link rel="stylesheet" href="css.css" type="text/css" />.
A v externím souboru mám

a.ULink {text-decoration: none; color: #FFFFFF}
a.ULink:hover {text-decoration:underline; color: yellow}
a.ULink2 {text-decoration: none; color: #FF6600}
a.ULink2:hover {text-decoration:underline; color: #FF6600}

Stránka obsahuje příliš mnoho inline vložených CSS stylů, které by měly být ve zvláštním souboru.
Velikost v CSS navíc: 2.57 kB

Děkuju moc za radu.
jenikkozak
Noplayer:
SEO s CSS nesouvisí. Neposlouchej SEO-servis. Zkus si o něm najít tady na diskusi nějaké podrobnosti. A příště nepiš otázky do starých, nesouvisejících témat.
Ten hloupý skript měl na mysli styly, které jsou zapsány pomocí atributu style="vlastnost: hodnota".
Noplayer
Profil *
Dobrý den,

jsem začátečník děkuju za radu. Vím že CSS se SEO nesouvisí. Mohl bych poprosit o podrobnější odpověď.
Téma této diskuze je externí CSS nefunguje mě nefunguje externí soubor CSS.

Ještě jednou děkuji.
jenikkozak
Noplayer:
Téma této diskuze je externí CSS nefunguje mě nefunguje externí soubor CSS.
Jak nefunguje? Přidej odkaz na živou ukázku, ať se můžeme podívat.
Davex
Noplayer:
Příště si prosím založ vlastní téma, protože tvůj dotaz s původním nesouvisí. Všichni si nemusí číst řešení problému, který měla tereke s editorem TopStyle.
Petr ZZZ
Noplayer:
Jestli ti nefunguje externí soubor CSS, tak k němu můžeš mít v HTML souboru špatně zapsanou cestu, nebo externí deklarace přebíjíš těmi inline deklaracemi v HTML souboru, nebo je to ještě něčím jiným. Zkus si přečíst o kaskádování, případně vůbec trochu nastudovat CSS, nebo nám sem dát živou ukázku.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0