Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
skrepyKOKO Profil |
#1 · Zasláno: 8. 9. 2011, 14:52:20
ahoj,tak se konečně učím CSS,a mám problém..
třeba v menu,něbo články,mám text,a ten jde přes rámeček..nevíte někdo jak udělat aby když dorazí na konec rámečku se odsekl a dal se podto? Overflow udělá lištu,tu já nechci <div id="menu"> <H5>Nadpis</H5> Dlouhý text v menudfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsdf<br> </div> #menu{ background-color: #c0c0c0; width: 20%; max-width: 30%; position: absolute; left: 5%; top: 100px; } |
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 8. 9. 2011, 15:15:23
skrepyKOKO:
takovýhle text nikdy reálně nenastane (znáš takové slovo?), takže klidně overflow: hidden .
|
||
skrepyKOKO Profil |
#3 · Zasláno: 8. 9. 2011, 16:38:56
panther:
jasny,už jsem to pochopil...a už to fakčí,díky.) jinač ještě se chci zeptat,footer se koduje jak? |
||
Taurus Profil |
#4 · Zasláno: 8. 9. 2011, 16:45:39
Jako ostatní divy. Upřesni.
|
||
skrepyKOKO Profil |
#5 · Zasláno: 8. 9. 2011, 16:56:35
myslím,jak se dělá,že po přidání nového textu třeba v článkách,který už budu muset vlastně kolečkem jet dolu,
tak aby se po přidání nového textu ten footer posunul,aby prostě byl pořád dole pod článkama.. |
||
Taurus Profil |
#6 · Zasláno: 8. 9. 2011, 17:12:16
To si pročti jakpsatweb.cz. V zásadě v kódu uzavřeš div s článkem a otevřeš nový s patičkou.
Jsou to přílišné základy, něco bys znát měl. Nemůžeme tolik vodit za ručičku. Něco si zkus a když to nebude fungovat a nebudeš vědět po delší době co s tím, pak přijď. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0