Autor Zpráva
DeeJayFlx
Profil *
Zdravím mám problém se zalamováním řádků na mojí stránce..
HTML:
 <div class="post">
                    <h1 class="title"><a href=""><?php echo "".$data['titulek'].""; ?></a></h1>
                    <p class="byline"><small>Dne <?php echo "".$data['datumcas'].""; ?> napsal<a href="#">&nbsp;<?php echo "".$data['autor'].""; ?></a></small></p>
                    <div class="entry">
                        <p><?php echo "".$data['text_ukazka'].""; ?></p>
            <p class="links"><a href="#" class="more">&laquo;&laquo;&nbsp;&nbsp;Read More&nbsp;&nbsp;&raquo;&raquo;</a></p>

                    </div> 
                </div>

CSS:
#content {
    float: left;
    background: url(images/img12.gif) repeat-y left top;
    width: 560px;
}

#content-bgtop {
    background: url(images/img11.gif) no-repeat left top;
}

#content-bgbtm {
    background: url(images/img13.gif) no-repeat left bottom;
}

.post {
    background: url(images/img15.gif) repeat-x left bottom;
    line-height: 200%;
}

.post h1 {
    font-weight: normal;
}

.title {
    margin: 0;
    padding: 10px 0 4px 20px;
    font-weight: normal;
}

.title a {
    border-bottom: none;
    color: #FFFFFF;
}

.title a:hover {
    border-bottom: 1px dotted #000000;
}

.byline {
    margin: -10px 20px 20px 20px;
}

.tag {
    padding: 0 15px;
}

.entry {
    padding: 0 20px;
}

.links {
    padding: 4px 0px;
    text-align: right;
    font-weight: bold;
}

.links a {
    border: none;
}

.links a:hover {
}


At dělám co dělám nedokážu to skrotit =(
Width nefunguje, whitespace taky ne...Skoušel jsem to na všechny DIVy co jsou v postu umístěny ale nic pomozte mi
Konkrétně to potřebuji na 560px..Děkuju za pomoc =)
Janča N.
Profil
Potřebuješ teda zalamovat text, který vypisuješ tady: <p><?php echo "".$data['text_ukazka'].""; ?></p> ?

Používáš funkci nl2br() ?
DeeJayFlx
Profil *
Ano tenhle potřebuju a nl2br() nepoužívám ;) teď jsem jí skoušel a stejně nic ;)
Janča N.
Profil
Kde bereš tyhle data? $data['datumcas'] ? Z DB? Ukládáš je tam po odeslání formuláře s nějakou textarea? A tam normálně entruješ a entry se neprojeví ve výsledku nebo jak?

Funkci nl2br si použil při výpisu dat z db? tzn.

nl2br($data['text_ukazka']); ?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: