Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
peteruu Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 2. 2012, 19:20:44
Dobrý deň, prosím vás vedeli by ste ma nakopnúť tu na stránke http://www.zive.cz/clanky/jak-probiha-komunikace-s-ulozto-z-pohledu-advokata/sc-3-a-162405/default.aspx je na ľavom boku box zo sociálnym sieťami ktorý sa "ukotví" k hornému okraju stránky pri scrollovaní. Myslím si že je to robené cez javascript nie som si istý, ale akosi neviem ako by som sa k danému výsledku dopracoval.
Díky za každé nakopnutie Peter. |
||
preca1 Profil |
Zdravim,
řádek 46. $(window).scroll(function(){ var topHeight = $("#prolinkhdr").height() + $("#adblock-clip").height() + $("#page-navigation").height() + 21; if( $("#adblock-rightside").css("position")!="fixed" && $(window).scrollTop() > topHeight ) { var oClip = $("#page-navigation-main > .block-dim"); var oM = parseInt(oClip.css("marginLeft")); if(isNaN(oM)) { oM = 0; } var oL = oClip.position().left+7+oM-$(window).scrollLeft(); var oLA = oClip.position().left+1121+oM-$(window).scrollLeft(); $("#social-plugins").css({"position": "fixed", "left": oL}); $("#ArticleByMail").css({"position": "fixed"}); $("#adblock-rightside").css({"position": "fixed", "left": oLA}); } else if( $(window).scrollTop() <= topHeight ) { $("#social-plugins").css({"position": "absolute", left: 7}); $("#adblock-rightside").css({"position": "absolute", left: 1121}); $("#ArticleByMail").css({"position": "absolute"}); } else if( $("#adblock-rightside").css("position")=="fixed" ) { var missHeight = $("#adblock-rightside").height()-$(window).height(); var currPos = $(window).scrollTop()+$(window).height(); var fixOn = currPos >= ($("form").height()-missHeight); if(fixOn) { $("#adblock-rightside").css({"top": "-" + (currPos - ($("form").height()-missHeight) ) + "px"}); } else { $("#adblock-rightside").css({"top": "2px"}); } var oClip = $("#page-navigation-main > .block-dim"); var oM = parseInt(oClip.css("marginLeft")); if(isNaN(oM)) { oM = 0; } var oL = oClip.position().left+7+oM-$(window).scrollLeft(); var oLA = oClip.position().left+1121+oM-$(window).scrollLeft(); $("#social-plugins").css({"left": oL}); $("#adblock-rightside").css({"left": oLA}); } }); Aby ses příště nemusel ptát a čekat na odpověď, můžeš zkusit následující: ve FireBugu nebo vývojářskym nástroji v Chromu zjistíš id toho elementu. Pak si projdeš JS soubory, podle názvu odhandeš ten, který bude poskytovat onu funkcionalitu a v něm zkusíš vyhledat id toho elementu. Pokud budeš mít štěstí, práce na minutu. |
||
peteruu Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 2. 2012, 18:48:49
preca1:
Díky moc. Používam firebug, asi som mal skúsiť viac hľadať. Idem to teda vyskúšať. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0