Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
AAAnonym Profil |
#1 · Zasláno: 13. 3. 2012, 07:22:29
Nechce se mi zobrazit rámeček kolem formuláře a nechápu proč... v jednom prohlížeči se mi to zobrazilo bez problému ale v druhém se rámec objevil jenom za textem a ten formulář prostě ignoroval zde je kód:
<p style="border-style: solid; border-color: #612d04; border-width: 1px"> <span style="font-family: Arial; font-size: 8pt; font-weight: bold; color: #612d04"> <span style="color: black; font-family: Impact; font-size: 50pt;"> nějaký text </span> další text <script type="text/javascript"> function secti () { with (document.form) { c.value = Math.floor( (Math.pow( parseInt(a.value-5, 10), 2.5)))*(1-(parseInt(b.value)*0.02)); } } </script> <form name="form"> <input name="a"> <input name="b"> <input name="c"> <input type="button" onClick="secti();" value="VYPOČÍTEJ"> </form> </span> </p> Cci aby se to zobrazilo správně ve všech prohlížečích Prohlížeč kde se mi to zobrazilo špatně je mozila firefox 7.0.1 |
||
Str4wberry Profil |
#2 · Zasláno: 13. 3. 2012, 11:36:07
Použij místo odstavce třeba
<div> .
|
||
Chamurappi Profil |
#3 · Zasláno: 13. 3. 2012, 12:39:41
Reaguji na AAAnonyma:
Příčina je v tom, že se (nepovinná) ukončovací značka odstavce sama dosadí před začátek elementu, který uvnitř odstavec být nemůže (což je <form> ), viz Jak funguje HTML.
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0