Autor Zpráva
Tess
Profil
Dobrý den.
Na webu, který právě tvořím, mám ve Firefoxu vše v pořádku, ale v IE se mi mezi menu a stránkou s textem zobrazuje větší mezera. Už jsem byla zoufalá, nastavila jsem tam vše jen, aby to nějak "drželo pohromadě", ale asi tam bude chyba. Stylopis vypadá takto:
    .obal { margin: 0px auto; }
    .zahlavi { width: 760px; height: 360px; margin: 0px auto; float: top; margin-top: 10px; background-image: url('http://www.brave-diamond.tym.cz/o/zahlavi.png') }
    .text { background-color: #FFFFFF; border: 1px solid white; width: 550px; height: 600px; margin: 0px auto; position: relative; }
    .zapati { width: 550px; height: 24px; margin: 0px auto; float: right; margin-top: 10px; margin-bottom: 10px; }
        .menu { background-color: #ffa07a; width: 150px; float: left; margin-left: 200px; }

Budu ráda, když mě někdo opraví (nejlépe opraví špatnou část stylopisu, jestli nejsou špatné všechny :D).
Děkuji.
Trejpa
Profil
Tess:
Tvým problémem není mezera mezi divy (způsobená jiným vykreslovacím režimem prohlížečů), ale špatné rozvržení stránky. Tvé menu zajíždí pod okraj, neboť drobně zapomínáš na to, že ostatní lidé mohou mít jinak velké okno prohlížeče, než ty. Přiuč se.
Tess
Profil
Děkuji, nastuduju to.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.