Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jirka88 Profil |
#1 · Zasláno: 27. 3. 2012, 13:55:37
Dobrý den, prosím o radu. Na stránkách jirka.mablog.eu se v ie zobrazí uprostřed obalujíc prvek div - wrapper, bohužel v ostatních prohlížečích už ne. Pomocí nástroje pro webové vývojáře v IE vidím, že můj externí stylopis style.css explorer najde, proto také přidá vlastnosti prvku wrapper. Bohužel ostatní prohlížeče tento stylopis nevidí a já nevím proč (ve firefoxu aktivuju firebug, který najde prvek wrapper na stránce, ale nejspíš nevidí ext.stylopis)
|
||
Plaváček Profil |
#2 · Zasláno: 27. 3. 2012, 14:37:25
Jirka88:
Máš ve stylopisu jednu nepříjemnou chybu - jednu složenou závorku navíc. Zde: body {background: #dfdede url('pict/bg.jpg') top repeat-x; text-align:center; } /*pro IE*/ } Když ji odstraníš, bude ti to fungovat. |
||
Jirka88 Profil |
#3 · Zasláno: 27. 3. 2012, 14:43:27
Děkuju, taková blbost, zvláštní, že to ie ignoruje. Ještě jednou mockrát děkuju Plaváčku. Btw. je nějaký šikovný postup nebo program pro chyby z nepozornosti jako je tato. Nevím jak dlouho bych se v tom musel ještě babrat abych si toho všiml, dost na tom, že jsem měl z toho zkažený celý ráno.
|
||
Plaváček Profil |
#4 · Zasláno: 27. 3. 2012, 14:46:04
Jirka88:
Možná by tě na správnou cestu uvedl validátor http://jigsaw.w3.org/css-validator/ (ale možná také ne, nejedná se zrovna o nejlepší kus softwaru :). Někdy na podobné chybky upozorní i editor, v němž píšeš (mně kupříkladu DreamWeaver chybu správně označil). |
||
Jirka88 Profil |
#5 · Zasláno: 27. 3. 2012, 14:54:54
Aha, já používám Notepad++, jakmile jsem tu jednu složenou uvozovku odstranil, objevilo se tam takové rozklikávací menu vlevo, které slouží ke skrytí části kódu. Tak aspoň příště si to můžu takto nepřímo zkontrolovat. [img][/img]
|
||
Časová prodleva: 11 let
|
0