Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
samoch96 Profil |
#1 · Zasláno: 5. 4. 2012, 10:48:57
Neviem - absolútne neviem s čím je problém ale potreboval by som poradiť. Pozrite sa na web stránku, ktorú som začal robiť: http://samuelchlpek.szm.com/jedna-stranka/kontakt.html No a ja by som potreboval, aby to vyzeralo takto: http://samuelchlpek.szm.com/jedna-stranka/potrebujem-to-takto.PNG.
Ďakujem |
||
pidusak Profil |
#najhlavnejsi { overflow: hidden; } .text-paticka { clear: both; } |
||
samoch96 Profil |
To je fájn - pomohlo mi to na jednej strane a na druhej strane mi to zase urobilo problém. Nakoľko si robím aj rohy stránky - aby boli guľaté, teraz mi to absolútne nechce tie guľaté rohy spraviť (po tom, čo som použil overflow: hidden; a clear: both;)
Kód guľatých rohov je: CSS: .horlev { position:absolute; top: -10px; left: -10px; background:url('images/rohy/gul_roh1.PNG') left top no-repeat #fff; } .horprav { position:absolute; top:-10px; right:-10px; background:url('images/rohy/gul_roh1.PNG') right top no-repeat #fff; } .dollev { position:absolute; bottom:-10px; left:-10px; background:url('images/rohy/gul_roh1.PNG') left bottom no-repeat #fff; } .dolprav { position:absolute; bottom:-10px; right:-10px; background:url('images/rohy/gul_roh1.PNG') right bottom no-repeat #fff; } .horlev, .horprav, .dollev, .dolprav { width:15px; height:15px; font-size:0px; } HTML: <div class="horlev"></div><div class="horprav"></div><div class="dollev"></div><div class="dolprav"></div> |
||
pidusak Profil |
#4 · Zasláno: 6. 4. 2012, 18:25:59
Vzhledem k tomu, že ukázka již nefunguje, nemohu přesně hádat v čem je problém.
|
||
samoch96 Profil |
#5 · Zasláno: 8. 4. 2012, 09:45:21
Ukážka stránky už funguje, ospravedlňujem sa za jej nefunkčnosť
|
||
pidusak Profil |
#6 · Zasláno: 8. 4. 2012, 21:53:45
to bude asi tím, že jsou zakomentovány?
<!-- ... --> ??
|
||
samoch96 Profil |
#7 · Zasláno: 9. 4. 2012, 11:01:50
Nie nie to nie je tým, to je len teraz - mal som tak len teraz ale robí to zle aj keď ich nezakomentujem.
|
||
pidusak Profil |
#8 · Zasláno: 9. 4. 2012, 11:24:16
V tom případě je problém v adresách k obrázkům. Protože divy jsou na svých místech. Viz http://samuelchlpek.szm.com/jedna-stranka/images/rohy/gul_roh1.PNG
|
||
samoch96 Profil |
#9 · Zasláno: 9. 4. 2012, 15:03:49
Dobre takže takto: Kliknite si sem: Toto je odkaz s rohmi - ktoré sa mi neuakzujú, lebo v CSSku mám overflow: hidden; a clear: both;
A kliknite si sem: Toto je odkaz s rohmi - ktoré sa mi krásne ukazujú lebo z CSSka som odstránil overflow: hidden; a clear: both; ale zase mi to pokazilo rozloženie stránky, keďže to v CSSku chýba |
||
pidusak Profil |
#10 · Zasláno: 9. 4. 2012, 17:25:33
V tom případě:
#najhlavnejsi { overflow: visible; } |
||
samoch96 Profil |
#11 · Zasláno: 9. 4. 2012, 21:31:32 · Upravil/a: samoch96
Diky Ti veľmi pekne :-)
Ešte by som sa Ťa chcel spýtať, či náhodou nevieš, ako spraviť na hociakej farbe taký zošednutý priestor. Ak nevieš, čo myslím, pozri si obrázok, na ňom to určite pochopíš :-) |
||
pidusak Profil |
#12 · Zasláno: 12. 4. 2012, 05:27:06
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0