Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
iso Profil * |
#1 · Zasláno: 23. 4. 2012, 22:34:24
Mam zoznam. V nom su jednotlive polozky na zaciatku riadku tradicne oznacene nejakym list-stylom. V zozname sa mi ale vyskytuje niekolko poloziek, ktore su na dva riadky. Problem je, ze druhy riadok danej polozky nezarovna pekne za odrazku z prveho riadku ale hned od zaciatku. Ako nastavit tento odsek?
Pre jasne pochopenie otazky prikladam obrazok, kde je na prvom obrazku (vlavo) ukazane ako to momentalne vypada a na druhom obrazku je ukazane ako by som to chcel aby to vypadalo. http://i.imgur.com/iyWQg.jpg Dakujem! |
||
margin Profil * |
#2 · Zasláno: 23. 4. 2012, 23:09:51
Někde sis rozvrtal výchozí nastavení seznamu.
List-style-position |
||
peta Profil |
#3 · Zasláno: 24. 4. 2012, 08:26:57
Muzes zkusit padding + display:block.
|
||
margin Profil * |
#4 · Zasláno: 24. 4. 2012, 11:06:57
peta:
„zkusit padding“ To zkusit může, ale popsaný problém to neřeší. „display:block“ To odstraní odrážky seznamu. |
||
peta Profil |
#5 · Zasláno: 24. 4. 2012, 15:13:19
margin: + background-image, odrazku prida obrazkem. Bezny seznam totiz takhle nepreteka a rozvrtat margin a padding, aby to bylo takto nemusi udelat totez ve starsim IE. Predpokladam, ze uz to ma obrazkem. Pokud to obrazkem nem a ma to text-indentem nebo jinak, tak s tim mam tez spatne zkusenosti.
Pak tedy, bud si spravi zpet rozvrtany ul / li, jak jsi psal ty a nebo to predela na obrazky v pozadi. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0