Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
HSilent Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 10. 2005, 11:59:08
Na stránce http://nirvana.wz.cz mají se mají v IE ty znaky < posunovat při najetí na odkaz k tomu odkazu, ale zaprvé se mi neposunují, i když nechápu proč a za druhé bych se vás zeptel jak zajistit aby i navštívené odkazy naměnily barvu po nejetí, protože mě se to tak neděje(o5 nevím z jakého důvodu)
CSS: body {margin: 0px; padding: 0px; background-color: #8F0000;} img {border: none;} .hlavnipanel {background-color: white; padding-top: 5px; padding-left: 5px; padding-bottom: 5px; border-bottom: 1px solid black;} .nabidka {background-color: #EFEFEF; border: 10px solid white; border-right: none; border-top: none; width: 100%; padding: 3px;} .nabidka a {display: block; color: black; padding: 10px; font-size: 20px; font-family: monotype corsiva; text-decoration: none; padding-left: 20px;} .nabidka a:hover {color: #8F0000; text-decoration: none;} .nabidka a:visited{color: black; text-decoration: none;} .nabidka a:active {color: #8F0000; text-decoration: none;} .adresa {font-family: monotype corsiva; font-size: 35px; font-weight: bold; color: white; background-color: #EFEFEF; border-left: 10px solid white; border-top: 10px solid white;} .1 a{word-spacing: 103px;} .2 a{word-spacing: 106px;} .3 a{word-spacing: 132px;} .4 a{word-spacing: 75px;} .1 a:hover, .2 a:hover, .3 a:hover, .4 a:hover {word-spacing: 0px; color: #8F0000;} .1 a:visited{word-spacing: 103px;} .2 a:visited{word-spacing: 106px;} .3 a:visited{word-spacing: 132px;} .4 a:visited{word-spacing: 75px;} .1 a:active, .2 a:active, .3 a:active, .4 a:active {word-spacing: 0px;} |
||
Petra Profil |
#2 · Zasláno: 28. 10. 2005, 12:15:18
hover na navštíveném odkazu nefunguje proto, že máš ve stylu zapsaný nejdřív hover a pak visited, hover musí být později.
S tím menšítkem, mně teda nefunguje ani jinde, nicméně jestliže máš třídu začínající číslem, tak to moc fungovat nemusí :-) |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0