Autor Zpráva
morca
Profil
Všechny Vás zdravím a moc prosím o pomoc. Postupně se snažím předělat web do redakčního systému, udělal jsem si proot šablonu. Celé jsem to tvořil v Chromu, nekontroloval jsem to v jiných prohlížečích a s hrůzou sjem zjistil, co mi to zobrazilo v IE, nejsem ale schopný s tím pohnout

Nemohu vystředit stránku a nejsem schopný dát menu na správné místo (vzorový vzhled bud v chromu, nebo na www.vilajosefina.cz/stary

Moc a moc děkuji za pomoc
Trejpa
Profil
morca:
Začal bych sjednocením vykreslovacích režimů a box modelů. Tohle přidej na začátek zdrojového kódu: <!doctype html>
sugi
Profil *
V css menu si nastav padding a margin pro .ul i .li IE má jiné defaultní hodnoty, takže to rozhodí...
morca
Profil
DObrý večer,

moc Vám děkuju za rady pomohlo to. Ještě mám dvě věci, se kterými bych potřeboval pomoci:

1/ ústřední 3 obrázky (1x <div class="vlevo"> a 2x <div class="vlevo2">)nemohu posunout dolů, ačkoliv hodnotu top jsem stanovil:

div.vlevo{position:relative; top:46; float:left;width:300px;margin-left:0px;}
div.vlevo2{position:relative; top:46; float:left;width:300px;margin-left:4px;}

2/ nevím jak docílit aby při najetí kurzorem na menu se tlačítko hover zobrazilo pouze v lince a ne mimo (nyní přesahuje). Zkoušel jsem dát vertical align center, ale nefungovalo to ... :-(

div.menu-hlavni_menu-container a{color:#fff2c7; font-size:26px; text-decoration:none; height:41px; display: block; }                                                                     
div.menu-hlavni_menu-container a:hover{background:url('obrazky/stranka/tlacitka/pozadi_tlac_hover.gif');}


Moc Vám děkuju
morca
Profil
Dobrý den,

omlouvám se za zapletení nového dotazu, do již vyřešeného ..., raději založím separátní vlákno

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: