Autor Zpráva
Padouch
Profil
Dobrý den, mám takový problém, potřeboval bych (chtěl) trochu vylepšit animaci při zobrazení textu. Mám to udělané takhle:
 <!DOCTYPE html>
<html>
  <head>
  </head>
  <body>
 <a class="skryte" href="JavaScript:void(0);" id="ovladani" onmouseover="document.getElementById('skryty').style.display='block'"
     onmouseout="document.getElementById('skryty').style.display='none'"><h3>Po najeti mysi se ukaze zbytek</h3></a>
    <div style="display: none" id="skryty">
    <div id="skryte">
    <h5>bla</h5>
    <h6>bla<br>
       bla</h6>
    </div>
    </div>
      </body>
</html> 
Funguje to bez jediné chyby ale není to moc efektní.
Snad to pro ilustraci stačí. Chtěl bych to například zpomalit a udělat plynulé, teda pokud to jde.
Díky za každou odpověď


Diky za kazdou odpoved.
Davex
Profil
Jakého efektu chceš dosáhnout? V některých novějších prohlížečích jde změna animovat pomocí vlastnosti CSS3 transition s využitím vendor prefixů.
Padouch
Profil
Nejradeji bych tu stejnou animaci aby text vyjel dolu.
preca1
Profil
Zdravim,
a) můžeš si napsat vlastní fci: elementu nastavíš overflow: hidden, nastavíš časovač a v tom budeš postupně element zmenšovat/zvětšovat, dokud nedosáhne požadovaných rozměrů.
b) můžeš použít nějaký JS framework. Koukni na Effect.toggle.
Padouch
Profil
Diky pouzil jsem to a funguje. Jedine co nejak nejde je ten skript. kdyz ho stahnu a udelam na nej odkaz napr.
<script type="text/javascript" src="/scripts/prototype.js"> tak to nejde ale kdyz dam
<script type="text/javascript" src="http://script.aculo.us/prototype.js"> tak to jde. Tak se chci zeptat jestli to nevadi ze odkazuji na nejakou jinou stranku.

PS moc tem scriptum zatim nerozimim tak se omlouvam jestli to je blby dotaz...
preca1
Profil
Aby ti fungoval první typ odkazu, musíš mít ten script stažený u sebe na disku/serveru ve složce scripts, která je v rootu. Viz odkazy na JPW.

Pokročilejší technikou je využívání CDN. Sám musíš zvážit, jestli to potřebuješ, nebo ne. Případně se zeptej.
CDN pro Prototype a Scriptaculous.
Padouch
Profil
ja ho mam stazeny na disku ve slozce scripts. Stejne jako mam obrazky ve slozce images ale stejne to nefunguje. Jeste budu zkouset. Ale kazdopadne diky za info :-)
panther
Profil
Padouch:
ja ho mam stazeny na disku ve slozce scripts
..tak slozka scripts neni v rootu. Jakou mas adresarovou strukturu vis jen ty, nikdo jiny.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: