Autor Zpráva
bhole11
Profil
Dobry den.

Mam trosku problem pochopit kde je chyba. Vytvoril som nasledovne

div#paybox{
width:1050px;
padding:5px 5px 25px 5px;
border:1px solid white;
margin-top:50px;
background-color: black;
}

#aktivujtext{
float: left;   
color: white;

text-decoration: none;
font-size: 17px;
font-family: Helvetica;
}
#aktivujtext1{
float: left;   
color: white;

text-decoration: none;
font-size: 12px;
font-family: Helvetica;
}
#aktivujtext2{
float: left;   
color: white;

text-decoration: none;
font-size: 12px;
font-family: Helvetica;
}
#aktivujtext3{
float: left;   
color: white;

text-decoration: none;
font-size: 12px;
font-family: Helvetica;
}

#aktivujbutton{
background-image: none;
background-color: orange;
padding: 5px 5px 5px 5px;
display: inline-block;
text-align: center;
border-radius: 3px;
-moz-border-radius: 3px;
-webkit-border-radius: 3px;
float: left;
margin: -50px 10px 0px 585px;
color: white;
font-weight: bold;
border: 1px solid white;
text-decoration: none;
font-size: 25px;
font-family: arial;
}

na stranke www.mybodymanager.cz sa prihlaste - udaje su nizsie. ak ste na hlavnej stranke je to ok ale ked prejdem na inu stranku rozpadne sa to. Viete mi niekto poradit v com je chyba? Dakujem..

uzivatel test@test.sk
heslo tester
user243
Profil
hoj,
přijde mi, že se stránka zobrazuje dobře; můžeš udělat printscreen a vyznačit chyby?
bhole11
Profil
OK
toto je dobre
www.mybodymanager.cz/dobre.bmp

toto je zle
www.mybodymanager.cz/zle.bmp

Je to vsetko s jedneho stylu ale neviem preco je to ine. Skusal som uz asi vsetko ale bohuzial nefunguje mi to a nechapem preco je to tak.
user243
Profil
zkus nastavit výšku divu paybox, jen nevím, proč to máš zapsané div#paybox{.., když stačí #paybox{;
mně se to zobrazuje v chrome, opeře, ff i ie dobře, ale ie jaksi nevykresluje jiné věci;
yFang
Profil
bhole11:
Řekl bych, že dobré zobrazení způsobuje tohle:
#my-account p {
    clear: both;
}

Na stránce My maximum, kde se to zobrazuje špatně, odstavce clear: both nemají.
bhole11
Profil
No trosku v tom mam zmetok pretoze to horne menu sa zobrazuje len pre header. Ono je to vlastne prestashop.
Ako mam defaulte upridat clear? alebo inak kam . Skusal som to do paybox ale nefunguje mi to. Cely cas som rozmyslal preco sa to nedrzi stale rovnako ked je to vlastne niecko ako header.tpl a ostatne je body.
Dakujem
yFang
Profil
bhole11:
Zkusil bych tohle:
#paybox p {clear: both;}
bhole11
Profil
lenze to tam mam
#paybox{
clear: both;
width:1050px;
padding:5px 5px 25px 5px;
border:1px solid white;
margin-top:50px;
background-color: black;
}
A v header.tpl je to takto

  <div id="paybox">
        
         <p> <i id="aktivujtext">  {l s='Momentálne používaš bezplatnú verziu MybodyManagera'} </i> </p>
          <p><i id="aktivujtext1">  {l s='Vyber si niektorý z výhodných baličkov a využivaj on-line trénera na maximum.'} </i></p>
          <p><i id="aktivujtext2">  {l s='Zakúp si tréningový balíček v období do 5 dní od registrácie a dostaneš od nás'} </i></p>
          <p><i id="aktivujtext3">  {l s='celý 1 mesiac zadarmo! Akcia nie je časovo obmedzená a platí na prvú platbu.'} </i></p>
          <button id="aktivujbutton">{l s='Aktivuj si tréning'}</button> 
          
          </div>
na tej jednej stranke je to ok a na ostatnych nie ale naozaj neviem preco.


Ok fixed moja chyba.

musel som pridat este toto
#paybox{
clear: both;
width:1050px;
padding:5px 5px 25px 5px;
border:1px solid white;
margin-top:50px;
background-color: black;

}
#paybox p {
    clear: both;
}

Ale vie mi niekto povedat preco sa p muselo volat este raz s parametrom clear?
Inak dakujem za pomoc
margin
Profil *
Jak funguje "float" a "clear"

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: