Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
KolonicnyR Profil |
#1 · Zasláno: 13. 11. 2012, 21:12:23 · Upravil/a: KolonicnyR
Dobry den,
Nikdy jsem nedelal print, ale mel jsem za to, ze kdyz dam do media=print, a u toho dam treba #footer { display: none; } tak se tam ten footer proste nezobrazi cely, takhle jsem to udelal se vsim, krom contentu, ktery jsem tam chtel mit. Zkusil jsem i opacny postup * { display: none } ( toto fungovalo ), ale jakmile jsem dal podto #content { display: block; } tak se zase nezobrazil a papir byl prazdny. Nevite jak na to? Popriapde nejake rady? Dekuji Jedna se o hnojniknet.cz |
||
margin Profil * |
#2 · Zasláno: 13. 11. 2012, 22:04:30
Display
"Zděděné nezobrazení nelze přetlouct." Dáváš none i elementům HTML a BODY. Mělo by to jít nějak takto: body * {display: none;} body #content {display: block;} Protože záleží na struktuře dokumentu, tak pokud máš nějaký obalový DIV, tak to musíš udělat trochu jinak, záleží na konkrétní stránce, princip je jednoduchý, nějak takto: body div * {display: none;} body div #content {display: block;} #obal * {display: none;} #obal div #content {display: block;} |
||
KolonicnyR Profil |
#3 · Zasláno: 13. 11. 2012, 22:07:19
dekuji, uz jsem to vyresil jinak, ale na mem FTP to funguje a na koncovem NE, je to mozne?
|
||
margin Profil * |
#4 · Zasláno: 13. 11. 2012, 22:49:23
Nejpravděpodobnější příčinou jsou staré styly v keši. Víc nepovím, protože věštit neumím.
|
||
Trejpa Profil |
#5 · Zasláno: 14. 11. 2012, 09:27:57
margin, KolonicnyR:
Tak to nemůže fungovat. Hvězdička nechá zmizet všechny vnořené elementy a nejde je jinou vnořenou hvězdičkou správně vrátit, protože každému by se musela vracet jeho výchozí hodnotu display, ne jen block. Nejspolehlivější je nechat mizet jen konkrétní elementy. U vhodně navržené stránky není problém, nechají se zmizet bloky jako menu a patička, pro konkrétní netisknuté detaily se použije třída. Chápu, že to může být problém u někoho, kdo pozicuje každý malý obrázek zvlášť a nedodržuje logické zanoření. |
||
margin Profil * |
#6 · Zasláno: 14. 11. 2012, 11:59:23
Trejpa:
„Tak to nemůže fungovat.“ Máš pravdu, fungovalo to jen na mém velmi zjednodušeném pokusu bez hlouběji zanořených elementů. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0