Autor Zpráva
eSKo-man
Profil
Zdravim.
Potesilo by ma keby mi niekto pomoze s nasledujucim problemom pri tvorbe layotu stranky.
Na obrazku mam rozlozenie divov, ako by som to nastyloval? Ked chcem aby head a focus boli zarovnane vzdy na stred, kalendar a left vzdy do lava, search s right do prava a footer vzdy na spodok stranky, respektive wrapu.

Budem vam velmi vdacny za pomoc.
Trejpa
Profil
eSKo-man:
Nepíšeš, jak jsi se snažil a co jsi pro dosažení výsledku udělal. Na internetu se válí hromada řešení pod klíčovými slovy dvousloupcový a třísloupcový layout. Projev trochu vlastní snahy.

<style>
html, body { margin: 0; padding: 0; }
#wrap { width: 960px; margin: 0 auto; }
#head, #focus { overflow: auto; }
#kalendar, #search, #left, #right { width: 240px; float: left; }
#logo, #content { width: 480px; float: left; }
</style>
eSKo-man
Profil
Dakujem, funguje to, uz viem kde som robil chybu.
Ano je toho urcite dost, nieco som aj nasiel, ale nic nebolo podla mojej predstavy.
S tvorbou stranok takpovediac zacinam, velmi by som to chcel vsetko ovladat, len je tazke vyznat sa ked je toho velmi vela a clovek nevie do coho sa skor pustit.
Chyba mi zdroj informacii v ktorom by boli spomenute vsetky mozne sposoby riesenia daneho problemu, najlepsie priamo na prikladoch...a co by mi asi najviac pomoholo je clovek od ktoreho sa mozem ucit, co mi ukaze kde robim chyby, preco to robim zle a ako to mozem spravit lepsie.
Do tohto prostredia IT som len prisiel, tak dufam ze sa zoznamim s fajn ludmi a mnohemu sa priucim.
Este raz dakujem za radu Trejpa.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: