Autor Zpráva
Slapy
Profil
Viete my s tým niekto pomôcť? Veľkosť písma mám v px. V Chrome, Mozzile, Opere to ide pekne ale v IE9 je to písmo väčšie ako má byť.
CrazyC0de
Profil
To je tím, že používáš hodnotu "px", použij jinou, třeba %, dám příklad : font-size: 90%;
Chamurappi
Profil
Reaguji na CrazyC0de:
Co to je za nesmysl? Jednotky px způsobují nekompatibilitu? Kde jsi to sebral?


Reaguji na Slapyho:
Ukázka by nebyla? Nemáš ve svém Exploreru náhodou přizoomováno?
Slapy
Profil
Chamurappi:
test Na zvyšku stránky som to už odstránil tým že som vytvoril samostatné css súbory pre IE a vždy keď sa otvorí stránka skontroluje či nie je otvorená v IE ak hej tak načíta cssie a tam sú nastavené menšie hodnoty ale bol by som radšej keby sa to dá vyriešiť dáko inak. Skúšal som aj v em a tam bol tiež problém že v IE to bolo väčšie.
Rellik
Profil
Myslím, že tak to nemá vypadat: (Firefox) Jinak řešit problém písma pomocí JS, který rozhodne, zda se jedná o IE nebo jiný prohlížeč mi přijde trochu neprofesionální. Písmo je snad jediná věc, která snad ani problémy nedělá. Určitě tam máš něco někde jinde, co ti to způsobuje a IE se s tím popere po svém, kdežto ostatní prohlížeče poznají že jde o nějakou chybu a tak ji ignorují...
margin
Profil *
Písmo je všude stejně velké, ale na první pohled je vidět různě široké mezery mezi písmeny a příčina je v deklaraci:
letter-spacing : 0.10em;
Tohle máš na začátku CSS:
@charset "utf-8";
/*formáty na celú stránku 1024X600*/
html,body{
    font-family:"Palatino Linotype", "Book Antiqua", Palatino, serif;
    letter-spacing : 0.10em;
    font-size: 100%;
    width: 100%;
    z-index: -1;
    background-image: url("/img/bg.jpg");
    background-repeat: repeat;
    background-attachment: fixed;}
Slapy
Profil
margin:
Ach asi sa zabijem celý čas kvôli tomuto aaaaaaaaaaaa. Veľmi pekne ďakujem. A ja hlupák som si myslel že som už všetky em prepísal na px.

Rellik
Neriešil som to pomocou JS ale pomocou php.

Tak som to zmenil teraz na px ale aj tak to v IE robý neplechu aj keď už menšiu. Ten posledný riadok je príliš dlhý ale v Opere aj v Chrome mi to ukazuje normálne.
Rellik
Profil
Slapy:
Neriešil som to pomocou JS ale pomocou php.
To je jedno čím jsi to řešil... ;) Nicméně už to vypadá o něco líp
Slapy
Profil
Rellik:
Áno ale stále je tam problém s tým jedným slovom. :-(

Tak už som tam pridal white-space: nowrap ale tá bodka proste vyčnieva :-(
Ešte som zrušil padding teraz by to už malo byť v pohode ale aj tak prečo je to v tom hlúpom IE o trošičku väčšie?
Rellik
Profil
No tak tam dej menší písmo, rozšiř stránku nebo dej vyšší obsah... případně tam nastav white-space: nowrap; - to znemožní zalomení na konci řádku....

EDIT: tak vidím že white-space: nowrap; už jsi našel... Tak nic jiného nezbývá než udělat širší stránku, nebo zmenšit písmo. Jinak nevím proč by to nemohlo být na víc řádků... ;)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.