Autor Zpráva
xfish5
Profil *
Nevíte jak udělat css layout, aby měl ty bloky jako třeba phprs? Aby v jednom bloku bylo vyhledávání, v druhém seznam rubrik,.....
halogan
Profil
1. Ja myslel, ze phprs je v tabulkach
2. Je tak strasne tezky kouknout se do zdrojaku?
3. www.jakpsatweb.cz/css
llook
Profil
Základní layout ve stylu "nahoře hlavička a pod ní tři sloupce" vytvoříš třeba tak, jak je naznačeno na http://glish.com/css/7.asp
Mezi <div id="leftcontent"></div> dáš jednotlivé bloky jako vyhledávání, seznam rubrik a podobně a každý blok uzavřeš třeba do <div class="blok"></div>. A ten pak nastyluješ, např.:
div.blok {
border: 1px dotted #999;
margin-bottom: 0.2em;
padding: 0.1em
}
Podobně uděláš i pravý sloupec. Pokud stačí dvousloupcový layout, na CSS layout techniques si vybereš.

Co na tom ještě neni jasný?
Yuhů
Profil
co je to phprs?
DoubleThink
Profil *
redakční systém?
xfish5
Profil
Ano, redakční systém. Je v tabulkách, ale já chtěl takovej, ale v CSS ;-)
xfish5
Profil
To Yuhů: Ale radši se nekoukej do zdrojáku, jinak tě klepne :-)))
llook
Profil
PhpRS je redakční systém v PHP, využívající MySQL. V česku docela rozšířený, protože se snadno instaluje a používá. Ale je dost chaoticky napsaný.
xfish5
Profil
Yuhů, proč nepoužíváš nějaký RS? Údržba stránek musí být strašně náročná.
Yuhů
Profil
redakční systém: už jsme hodně mimo téma. Ale pochop, že pokud neznám PHPRS, že to znamená, že neznám a nepoužívám redakční systémy.
xfish5
Profil
Tak jsem si to udělal dle návodu a vše funguje super, jen nevim, zda jde udělat něco podobného:

--------------------------
/ Vyhledávání /
--------------------------
/ Zadejte text: /
/ __________ /
--------------------------
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0