| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| joe Profil |
Ahoj,
dumám nad tim, jestli je v CSS možné poskládat elementy tak, aby byly vedle sebe a nadřazený element se roztahoval na šířku místo na výšku. Posuvník by mi tak vzniknul horizontální místo vertikálního. Je to možné? Díky |
||
| mandel99 Profil * |
#2 · Zasláno: 16. 3. 2013, 21:12:23
joe:
Buď přiřadíš elementům: float:left; float:right; display:inline; |
||
| joe Profil |
#3 · Zasláno: 16. 3. 2013, 21:22:03
mandel99:
Floatováním to pokud se nepletu nejde, už jsem si sám odpověděl :-) Myslel jsem, že v tom bude nějaký problém. Takže to vlastně není ani jedna možnost, kterou jsi mi napsal :-) |
||
| margin Profil * |
#4 · Zasláno: 16. 3. 2013, 21:24:14
mandel99:
Tím sice zajistíš, aby se elementy poskládaly vedle sebe, ale nadřazený blok se nebude roztahovat. pokračování obsahu doprava, ne dolu podpora od IE8, s trochou hacků se to dá zprovoznit i ve starších IE. Další možnost je použít tabulkové hodnoty display, možná bude stačit table-cell, pokud ne, tak přidej table-row pro nadřazený element. Podpora od IE8 |
||
| joe Profil |
#5 · Zasláno: 16. 3. 2013, 21:24:56 · Upravil/a: joe
Akorát pak nefunguje scrollování na myši, na rozdíl od toho, když je posuvník vertikální, kde to jde.
margin: Aby to fungovalo v IE7, mohlo by snad stačit aktivovat hasLayout. "Tabulka" se mi na to moc používat nechce a nebyl jsem si jistý, zda by se roztahovala. |
||
|
Časová prodleva: 13 let
|
|||
0