Autor Zpráva
W4RDON
Profil
DObrý den, mám problém, když mám dva divy se 100% šířkou tak se mi kolem něho udělá nějaký okraj (prostě není až ke kraji). Zajímalo by mě jak to vyřešit zkoušel jsem top: 0 a left:0 ale nepomohlo. děkuji
body{
    background-color:#ffffff;
    font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif ;
    }
a:active  {position:relative;left:0px;top:1px;}    
.lista{
top: 0;
left: 0;
width: 100%;
height: 53px;
background-color:#000000 ;
text-align:center;
color:#ffffff;
font-weight: bold;
 padding-top:4px;
}
li{
  display: inline;
  margin-right:25px;
  }
li a:link, a:visited, a:active{
color: white; 
text-decoration: none;          
}
.box1{
width:100%;
background-color:#353333; 
top: 0;
margin:0 auto;
  
} 
david78
Profil
A nebude to tým, že nemáte na body {margin:0; padding:0;}?
ten okraj robí myslím len firefox, pozeráte sa na to v ňom?
W4RDON
Profil
divam se na to v Chromu


ale margin a padding 0 pomohl, ale zajimalo by mě ted mezi tema divy mam nahore mezeru... http://postimg.org/image/i7en488e5/ ta bíla mezera....
david78
Profil
Pravdepodobne nejaký defaultný margin, alebo padding v ul, alebo li
bez živej ukážky je to ťažšie povedať
btw nainštalujte si firebug do firefoxu a bude Vám to hneď jasné, lebo zvýrazňuje aj takéto veci, ako padding a môžete si pokusne meniť css "na neostro" a hneď vidíte, čo to robí - určite si ten nástroj obľúbite...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: