Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
jmills Profil |
#1 · Zasláno: 28. 4. 2013, 19:57:30
Dobrý deň.
Potrebujem poradiť. Mám vertikálne rozbalovacie menu http://karolox.szm.com/ a je problém so zobrazením v IE (9), je rozhádzané... Firefox ho zobrazuje správne. Kód som "pozliepal" z rôznych návodov z internetu. Pôvodne som chcel takéto menu www.guygagnon.com/accueil_en.htm čo je naľavo. Pomôže mi niekto opraviť ten môj kód, alebo vedel by niekto spraviť takéto ako je v tom druhom linku? ps: najlepšie ak by to šlo bez java skriptu a pod. :) Vopred Vám ďakujem za pomoc! Karol HTML kod <div id="nav-primary"> <ul> <li><a href="#">Abstract</a> <ul> <li><a href="#">Abstract [1]</a> <li><a href="#">Abstract [2]</a></li> <li><a href="#">Abstract [3]</a></li> </li> </ul> </li> <li><a href="#">Architecture</a> <ul> <li><a href="#">Architecture [1]</a> <li><a href="#">Architecture [2]</a></li> <li><a href="#">Architecture [3]</a></li> </li> </ul> </li> <li><a href="#">Macro/Detail</a> <ul> <li><a href="#">Macro/Detail [1]</a> <li><a href="#">Macro/Detail [2]</a></li> <li><a href="#">Macro/Detail [3]</a></li> </li> </ul> </li> <li><a href="#">Themes</a> <ul> <li><a href="#">Cemetery</a> <li><a href="#">Winter</a></li> <li><a href="#">...</a></li> </li> </ul> </li> <li> </li> <li><a href="about.html">About me</a> </ul> </div> CSS #nav-primary{ background: #444; height: 40px; } #nav-primary ul{ background: #444; list-style: none; margin: 0; padding: 0; } #nav-primary li{ float: left; position:relative; } #nav-primary a{ color: #fff; display: block; float: left; height: 40px; line-height: 40px; padding: 0 10px; text-decoration: none; } #nav-primary a:hover{ background: #555; } #nav-primary ul ul{ display:none; position: absolute; top: 40px; left: 0; width: auto; |
||
Kaminko Profil |
#2 · Zasláno: 28. 4. 2013, 23:33:13 · Upravil/a: Kaminko
<ul> <li><a href="#">Abstract [1]</a> <li><a href="#">Abstract [2]</a></li> <li><a href="#">Abstract [3]</a></li> </li> </ul> Máš to v každom. Oprav to a všetko bude v pohode. A prečo máš v #nav-primary- ul ul position absolute ? Nebolo by praktickejšie dať position relative ? |
||
jmills Profil |
#3 · Zasláno: 29. 4. 2013, 06:51:49
Kaminko:
Ahoj. Ďakujem pomohlo to. Iba to position absolute som nemenil, lebo ak som dal position relative, tak ak som kurzorom prišiel na položku menu, rozhadzalo ho... Karol. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0