Autor Zpráva
Jerry33
Profil
Ahoj,

vkládám obrázek jako hlavičku a prohlížeč mi vykresluje mezery po stranách a nad obrázkem, nevím proč. Zde je ukázka, díky za rady.

  <body>
  <img class="hlavicka" src="water.jpg" alt="Hlavička" />                                                                                                                         
  </body>

.hlavicka {
margin: 0px;
padding:0px;
width: 100%;}
Str4wberry
Profil
Mezera pod obrázkem?
margin
Profil *
Ve většině prohlížečů má BODY 8px výchozí margin, doporučení, sice trochu "předimenzované" pro takové případy je:
html, body { margin: 0; padding: 0; }

Str4wberry:
Dotaz je na mezeru nad a po stranách, tipuji, že na mezeru pod obrázkem by pravděpodobně došlo v dalším dotaze ;-)
Jerry33
Profil
margin:
Super, díky :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: