Autor Zpráva
lmtdr
Profil
Ahoj lidi, potřeboval bych pomoct.

Mám stránky Lmtdr.cz, které běží pod redakčním systémem wordpress. Problém je, že sem na stránku umístil jednotlivý "widgety, obrázky nebo odkazy", přes návod tady na jakpsátweb, stylem css. Srovnal sem si to tak, aby se mi to zobrazovalo přesně ve chromu na linuxu. Jakmile jsem se ale na stránky podíval přes firefox nebo na osx, všechny mnou přidaný "blbůstky" jsou všude možně, jen ne tam, kde by měli být. Takže potřebuju radu. Jak upravit kod, aby se pokud možno ve všech prohlížečích zobrazoval korektně.

jednotlivý "widgety" sem vkládal přes <span> do header.php [ukázka v přiloženém kodu] . A můj problém teda je, že mě se to ve chromu zobrazuje dobře a chtěl bych, aby se to tak zobrazovalo ve všech prohlížečích. Omlouvám se za styl vyjadřování, sem v tom ještě docela začátečník. Snad pochopíte můj problém a předem díky za pomoc, doufám, že se to nějak vyřeší :)

Přeju hezkej den, Márv

<body <?php body_class(); ?>>

<span style="position: absolute; top: 50px; left: 250px; z-index: 5"><a href="http://eu.playstation.com/psn/profile/lmtdr/"><img src="http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/lmtdr.png" border="0" /></a>
</span>

<span style="position: absolute; top: 342px; left: 1093px; z-index: 5">
<a href="mailto:lmtdr@me.com"><img src="/wp-content/uploads/2013/08/e_mail.png" alt="e-mail" width="60" height="60"></a>
</span>

<span style="position: absolute; top: 357px; left: 1042px; z-index: 5">
<a href="skype:czmarv?chat"><img src="/wp-content/uploads/2013/08/skype.png" alt="skype" width="54" height="35"></a>
</span>

<span style="position: absolute; top: 336px; left: 972px; z-index: 5">
<a href="https://soundcloud.com/lmtdr"><img src="/wp-content/uploads/2013/08/soundcloud.png" alt="soundcloud" width="75" height="80"></a>
</span>

<span style="position: absolute; top: 278px; left: 895px; z-index: 5">
<script>
var datum = new Date();
var denVTydnu = new Array("neděle","pondělí", "úterý", "středa", "čtvrtek", "pátek", "sobota");
var retezec = "Dnes je ";
retezec += denVTydnu[datum.getDay()] + ", ";
retezec += datum.getDate() + ". ";
retezec += (1 + datum.getMonth()) + ". ";
retezec += datum.getFullYear() + " ";
retezec += "Čas: " + datum.getHours() + ":";
retezec += datum.getMinutes();
// retezec += ":" + datum.getSeconds();
retezec += "";
document.write( retezec );
</script></span>
Chamurappi
Profil
Jsem lama co se týče stylování“ nevystihuje podstatu dotazu. Nejsme seznamka, z hlediska řešení technického dotazu je celkem jedno, za jaké zvířátko se momentálně považuješ a kolik máš hrbů. Navrhni nadpis odpovídající tématu a vlákno přejmenujeme, jinak bude smazáno. Děkuji za pochopení.
Také by sis mohl opravit (pomocí „Upravit“ vpravo nahoře u tvého příspěvku) odkaz na ukázku, aby byl prokliknutelný.
lmtdr
Profil
Omlouvám se, navrhuji "špatné pozicování". Pokud máte lepší návrh pro jméno topicu, je to zcela na Vás :)

EDIT: S problémem se nakonec vypořádám sám, trošku jsem si to lépe objasnil brouzdáním zde po serveru:) Díky moc za vyřízení a smazání topicu, hezkej den

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: