Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
HHanis Profil |
#1 · Zasláno: 19. 9. 2013, 23:35:05
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak můžu docílit toho abych měl rozvrstvené pozadí. Mám tím na mysli toto --> http://www.dekos-r.cz/. Všimněte si těch vrstev bíle pozadí, modrý pás s obrázkem a nakonec šedé záhlaví s kontaktem katalogem a menu. Děkuji za odpověď
|
||
Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 19. 9. 2013, 23:45:10
Reaguji na HHanise:
Na první pohled v tom nevidím rozvrstvené pozadí, ale několik bloků s neomezenou šířkou a s pozadím, uvnitř nichž jsou vycentrované bloky s jednotlivými částmi obsahu. (Ale jak je to nakódované jsem nekoukal…) |
||
HHanis Profil |
#3 · Zasláno: 20. 9. 2013, 00:49:15
Děkuji za odpověď, já totiž vůbec nemám ponětí jak toho docílit, zkoušel jsem to všelijak celé odpoledne, ale pořád to nešlo... Když dám neomezenou šířku tak se stránka roztáhne a zobrazí se rolovací lišta. Zase když dám omezenou šířku tak to není přes celou šířku. No a když už si myslím že se mi to povedlo tak si tu stránku zobrazím ve smartphonu a tam ta stránka má kus useknutý. Nemohl by mi prosím někdo poradit jak toho docílit aby to fungovalo stejně jako na webu co jsem zde dával? :-)
|
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 20. 9. 2013, 01:12:59
Reaguji na HHanise:
„Když dám neomezenou šířku tak se stránka roztáhne a zobrazí se rolovací lišta.“ Jestli zadáváš 100% , tak tomu bych neříkal neomezená šířka. Ale i těch 100% by mělo fungovat, pokud nepoužíváš zároveň padding nebo border .
„zkoušel jsem to všelijak celé odpoledne“ Ale neukázal jsi nám výsledek, takže se těžko odhaduje, v čem jsi dělal chybu. Vyrobil jsem živou ukázku možného řešení. Tamní width: 50% pro třídu obsah si můžeš nahradit jakoukoliv konkrétní šířkou (klidně v pixelech), procenta jsem zvolil jen proto, aby to byl efekt pruhů dobře viditelný v libovolném rozlišení.
|
||
HHanis Profil |
#5 · Zasláno: 20. 9. 2013, 09:19:07
Znovu vám děkuji za reakce na můj příspěvek, zde je můj výsledek http://kod.djpw.cz/pbc
|
||
Časová prodleva: 10 let
|
0