Autor Zpráva
Radass
Profil
Zdravim jsem začátečník co se týká kodování mam takový dotaz na strance mam v hlavicce par css stylu (hlavey spany) ale chtel jsem si je po dodelani stránky vložit k dalším css stylum do externího souboru..když je vymazu z hlavicky a nakopiruji do externího souboru,tak mi pak styly nefunguji.. Děkuji za rady , určitě dělám nějakou základní chybku..
shaggy
Profil
Radass:
určitě dělám nějakou základní chybku.
Najzákladnejšia chyba je tá, že si nedal odkaz na stránku. Ako máme vedieť, v čom je chyba?
Ale skúsim pár náhodných tipov:
- do externého súboru si to dúfam vložil bez značiek <style>
- cesta k externému súboru je správna
Radass
Profil
ten kod je stránky je strašný proto se docela stydím to sem dávat.. www.tipnasazky.cz když dám span soubory do css souboru nefungují , ano dával jsem to bez style a cesta k externímu souboru je správná.... právě že mam ještě problem s googlem.. nenajde mi vůbec mojí stránku, dríve ji to naslo ale ted vubec, kdyz jsem odstranil spany.. tak mi stránku google nasel (divne).. jinak vím ze jsem mohl i misto spanu pouzit klasicky div... stranku jsem delal nekdy pred cca 10 mesici kdyz jsem se ucil css a html proto ta spousta chyb..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: