Autor Zpráva
NoiReK
Profil
Hojte, rád bych se zeptal jestli někdo nemá radu jak vystylizovat div v echu. tady je kousek kódu z .php
  $dotaz = mysql_query("SELECT * FROM filmy WHERE vypis='1' ORDER BY  `filmy`.`id` DESC LIMIT $prvni_cislo, $druhy_cislo ;");
              while($zaznam = MYSQL_Fetch_Array($dotaz)):
                $id_filmu = $zaznam["id"];
                $nazevcj = $zaznam["nazevcj"];
                $rok = $zaznam["rok"];
                $datum = $zaznam["datum"];
                
    echo "<div id='film1'>
            <div class='li'><a href='./databaze.php?film=$id_filmu'>$nazevcj</a> $rok </div>
            <div class='obr'><img src='http://127.0.0.1:8888/vzhled/filmy/$id_filmu.jpg' alt='$nazevcj'></div>
          </div><br>";    
        
    endwhile;
Potřeboval bych aby se krásně řadily pod sebe i vedle sebe.
Otázka je jak to udělat do css:
#film1 {
?;
?;
?;
?;
?;
}

...Děkuji za odpověď
anonymní
Profil *
NoiReK:
css s php nesouvisí.

Potřeboval bych aby se krásně řadily pod sebe i vedle sebe.
tak kam? POd sebe se divy coby blokové elementy se 100% šířkou řadí automaticky, vedle sebe třeba plaváním, float: left.
NoiReK
Profil
anonymní:
Takto aby se to řadilo:
http://imageshack.com/a/img209/3791/r80k.jpg
margin
Profil *
Z obrázku nechápu, jak se bloky mají řadit.
Takto? Pokud ano, je nejjednodušší použít float.
1 2
3 4


Nebo takto? S tím je docela problém a čisté řešení není.
1 3
2 4
NoiReK
Profil
margin:
1 2 3
4 5 6
anonymní
Profil *
NoiReK:
float + šířka (+ šířka rodiče)
noirek
Profil *
margin:
Jsem lajk v css tak jestli by jste mi nějak neporadil jak napsat ten styl děkuji

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0