Autor Zpráva
IdemeNaHavaj
Profil
Ahoj. Neviete, prečo mi tento kód nečíta vo firefoxe?
Ide to v Chrome a v Opere.
Nejde to vo Firefoxe a IE.
.header .login {
    position:absolute;
    top:0px;
    right:0px;
    width:200px;
    height: 100%;
    background-color: #eee;

    padding:8px;
    box-sizing:border-box;
}

Vo FF a IE sa to ukazuje ako obyčajný nenaštýlovaný div.
Nikde inde nemám .login inak nastavené takže sa neprepisuje.
Ďakujem za múdre nápady.
Plaváček
Profil
Bez živé ukázky ti neporadí ani mág Mrakoplaš.
IdemeNaHavaj
Profil
Dokonca ani keď si .header .login zmením na .header .loginpanel nejde. a firefox nereaguje ani na .loginpanel { display:none; }
nemám ako poslať zivu ukazku mam to v pocitaci


Toto je header ktorým je to obalené
.header {
    position:relative;
    background: #45484d;
    background: -moz-linear-gradient(top,  #45484d 0%, #000000 100%);
    background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%,#45484d), color-stop(100%,#000000));
    background: -webkit-linear-gradient(top,  #45484d 0%,#000000 100%);
    background: -o-linear-gradient(top,  #45484d 0%,#000000 100%);
    background: -ms-linear-gradient(top,  #45484d 0%,#000000 100%);
    background: linear-gradient(to bottom,  #45484d 0%,#000000 100%);
    filter: progid:DXImageTransform.Microsoft.gradient( startColorstr='#45484d', endColorstr='#000000',GradientType=0 );
  
    height: 120px;
    margin: 0 auto;

}

a ešte
@media only screen and (max-width: 1380px){ 
    .wrapper,
    .header,
    .navigacia,
    .slider { width: 1180px; } 
}
Plaváček
Profil
IdemeNaHavaj:

Pak máš smůlu. Je mi líto, ale trávit čas luštěním fiktivního problému se mi fakt nechce.
IdemeNaHavaj
Profil
Skúsil som ten .login { display:none; } na skúšku vymazať zo style.css a napisal som to do indexu ako
<style>
.login { display:none; }
</style>
a takto funguje už aj vo ff..


Ten firefox akoby čítal style.css od spodu na vrch..
presunul som
.login { display:none} na samý vrch css súboru a už to funguje aj tam


už mi to ide iba tam chýbala } na konci tej podmienky media queries
margin
Profil *
Na tyhle chyby překlepovky se hodí CSS validátor nebo CSS Selector Shell.
_es
Profil
IdemeNaHavaj:
nemám ako poslať zivu ukazku mam to v pocitaci
Viď výhovorka číslo 1.
Chamurappi
Profil
Reaguji na IdemeNaHavaje:
Co se týče kódu v prvním příspěvku, dovolím si ještě upozornit, že Mozilla nepodporuje box-sizing bez prefixu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: