Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
matata8611 Profil |
#1 · Zasláno: 10. 4. 2014, 17:06:38
Ahpk,
na této stránce mám pod prvním příspěvkem hroznou mezeru, než začne druhý. Příspěvkem to není, zkoušel jsem i jiný. Když náhledovému obrázku odstraním float:left tak je to ok. Float left tam ale musí být. Následně ho nuluju třídou clearfloat, ale proč je tam ta mezera nechápu. Máte prosím nějaký nápad? Děkuji moc. |
||
juriad Profil |
#2 · Zasláno: 10. 4. 2014, 17:16:18
Problém je v existenci div.clearfloat v každém div.post-content. Podle mě tam vůbec není třeba; odstraň ho.
|
||
matata8611 Profil |
#3 · Zasláno: 10. 4. 2014, 17:30:15
Když ho odstraním mezera zmizí ale divy plují jak chtějí a je to hrůza, mrkni na web.
|
||
juriad Profil |
#4 · Zasláno: 10. 4. 2014, 17:34:36 · Upravil/a: juriad
A jak to vlastně má vypadat?
Mají být obrázku nalevo od textu, nebo mají být všechny v řádku nad textem? Jde o to, že musíš použít jiný mechanismus na ukoncení plavání než je vlastnost clear. Jde to pomocí overflow; viz třeba http://www.quirksmode.org/css/clearing.html |
||
Bubák Profil |
Možná, že to souvisí s includovanými BOM, napřed je odstraň a pak se uvidí, zda problém přervává.
Dodatek: je to BOM. juriad: „musíš použít jiný mechanismus na ukoncení plavání než je vlastnost clear.“ Já si myslím, že nemusí, i když výhodou overflow je, že v HTML není žádný element navíc. |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0