Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
MontyX Profil |
Ahoj, mám tento kód
.circle { background: red; width: 80px; height: 80px; border-radius: 50%; -moz-border-radius: 50%; -webkit-border-radius: 50%; } <div class="circle"></div> Předem děkuji |
||
xROAL Profil |
Živá ukážka s použitím
transform (podpora od IE9 s prefixom -ms- ktorý som do ukážky nezahrnul).
|
||
Jcas Profil |
#3 · Zasláno: 6. 7. 2014, 18:25:17 · Upravil/a: Jcas
http://kod.djpw.cz/vieb
jsem si zkoušel hrát. Zkusil jsem napozicovat na sebe - jedno kolečko, pak na něj štvereček, co překryje ten roh a pak další kolečko. Moc mi nešlo to druhé kolečko napozicovat tak, aby bylo přesně na středu. A pak jsem zkusil jedné straně border dát bílou a pootočit to, aby to bylo na rohu. Nicméně ani jedno se mi nelíbí. Asi bych to řešil tak, že bych si udělal obrázek a dal ho na pozadí. xROAL: Koukám, že tě napadlo to samé. |
||
MontyX Profil |
#4 · Zasláno: 6. 7. 2014, 18:41:25
Díky, ale potřeboval bych aby to mohla být i menší část
Viz: Obrázkem to dělat nechci... Ono se to ohraničení zobrazí až po najetí na ten kruh a na webu mám více barevných kombinací a musel bych dělat každý obrázek zvlášť... |
||
Jcas Profil |
#5 · Zasláno: 6. 7. 2014, 19:27:13
Možná ti pomůže toto
|
||
MontyX Profil |
#6 · Zasláno: 6. 7. 2014, 19:48:16
Děkuji, ale vzhledem k tomu, že na stránce bude těchto kruhů více než 10, každý s jinou "velikostí" a jinou barvou ohraničení, tak se mi tohle řešení nezdá moc ideální.
|
||
Jcas Profil |
#7 · Zasláno: 6. 7. 2014, 20:10:08
Když budeš mít více kruhů s rúznýma velikostma, tak stejně budeš muset pro každý nastavovat hodnoty, ne?
Tady si můžeš script strčit do funkce a hodnoty jí můžeš předat jako parametry při volání. (průměr, výřez atd.) Každý kruh si tu funkci zavolá a předá jí ty hodnoty, které potřebuješ. |
||
Časová prodleva: 10 let
|
0