Autor Zpráva
Ameopro
Profil
Ahojte mám web kde je obrázek hnet na indexu . odkazi řeším pomosí GET['mode'] jak mohu udělat aby se ten dany obrázek ukázal jen na index.php ale ne na index.php?mode=XXXx
mimochodec
Profil
Jestli do odkazů nechceš GET['mode'] zahrnovat, tak ho tam nedávej. Jestli odkazuješ na "#", odkazuj místo toho na "/".
Ameopro
Profil
Taklec dá se udělat aby daný text se ukázal jen na Indexu ale potom pod mod ne ?
mimochodec
Profil
Opravdu se snažím, ale nerozumím. Jestli máš na dvou stránkách stejný text a ptáš se, jestli musí být stejný, tak nemusí.
Ameopro
Profil
Ne mám Obrázek nastaven přes div a potřebuju aby se ukázal jen na hlavní stránce na podstránkách už ne
vše je děláno přes index neboli přes odkazi mode
mimochodec
Profil
Detekuj, jestli se zobrazuje úvodní stránka. Pokud ano, obrázek (nebo div nebo cokoliv) vypiš, jinak ne.
juriad
Profil
Podle mode se rozhodni, zda se má obrázek zobrazit:
if ($_GET['mode'] == 'hlavni') {
  echo '<img src="obrázek_který_je_jen_na_hlavní_stránce.jpg">';
}
Ameopro
Profil
ok skusím díky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: